Wilhelmus voor Bobteam Kamphuis!! - Reisverslag uit Königsee, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Wilhelmus voor Bobteam Kamphuis!! - Reisverslag uit Königsee, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Wilhelmus voor Bobteam Kamphuis!!

Blijf op de hoogte en volg Tine

30 November 2007 | Duitsland, Königsee

Het Wilhelmus heeft gisteren geklonken voor bobteam Kamphuis!
Na een hele mooie eerste run stonden we 17 honderdsten voor op de Duitse dames.
We mochten de tweede run dus als laatste van start gaan. Nadat de Duitse dames geweest waren bleek dat ze op de tweede plek stonden achter de Russen. Het was erop of eronder voor ons. Konigsee is een baan waar je heel makkelijk van de eerste plaats kan afzakken naar de 6e of zelf lager als de run niet geheel soepel is. Daar gingen we met een start van 5.38 openden we onze tweede run. Het was absoluut geen soepele…. Op het rechte stuk kwamen we diverse malen tegen de kant en waren we flink aan het driften. Esme had zich voorin al op het ergste voorbereid en ook ik was eigenlijk er wel van overtuigd dat dit onze eerste plaats zou kosten. Daar kwamen we over de finishlijn….. En daar stonden onze mannen te springen!! We wisten het……….. We hadden toch nog gewonnen!! Heerlijk gevoel!! Lekker schreeuwen, juigen en een traantje laten. We hebben geschiedenis geschreven met deze eerste plaats. Zover wij weten is er namelijk nog nooit eerder een Europacup wedstrijd gewonnen door een Nederlands team.

Alle reden voor een feestje dus! En dat hebben we gisteren gedaan…..
Vandaag zullen we afdalen als Spurbob voor de training van de 4mans sleeën. Een spurbobs kijkt of de tijdwaarneming werkt enz.

Mijn enkel heeft het dus heel goed gehouden gisteren. Ik was even bang dat ik niet zou kunnen starten maar met een paar ibuprofen en wat smeerseltjes was het goed uit te houden. Nu lekker rusten……

Er staat een filmpje van het Wilhelmus op de site... Onze mannen waren iets te vroeg met juigen maar het is wel super mooi om te zien en mee te mogen maken!

• 30 November 2007 - 08:28

Veertje:

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!

GENIETEN MEIDEN, VAN HARTE!!!!!
    XXVERA

• 30 November 2007 - 08:52

Grote Kees:

Tine and Esme wij zijn heel erh trots op jullie en als ik het proza van Tine goed lees dan zit er nog veel meer in.
    Ga zo door en laat de rest gewoon maar wennen aan het Wilhelmus.
    Groetjes en heel veel succes!!!

• 30 November 2007 - 08:56

Rob (Texel):

He Kanjers...

GEFELICITEERD

Gaaf Tine en bobmaatje dan ben je niet voor nix weggegaan uit Nederland..
    Wat is jullie volgende doel??

Gr xxx Rob

• 30 November 2007 - 09:29

Nienke:

Wat een waanzinnige overwinning!! Ga zo door meiden!!!!!!!!!!!!!!!

Lfs Nienke

• 30 November 2007 - 09:40

Jur:

Heee Tineeeeeee,

wat een prestatie! Echt heel erg goed!

Geniet van je overwinningsmoment!

• 30 November 2007 - 10:21

Jenny:

GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!
    Echt supergoed gedaan. Op naar de volgende overwinning. Dat zou moeten kunnen omdat het voor jullie gevoel ook niet zo heel goed ging.

• 30 November 2007 - 11:00

Jannicke:

Meid,

Ik heb het weer niet droog kunnen houden bij je geschreven stukje en het filmpje!!
    Super gedaan:D

Kusss

• 30 November 2007 - 11:28

Kees:

hey dames,
    heel erg gefeliciteerd, mooi werk. Ga zo door. Ben trots op jullie.
    kus kees

• 30 November 2007 - 11:45

Mart En Marian:

Kippevel en tranen, jullie zo te zien met het Wilhelmus, wij zijn heeeeeeeeeel trots, dikke kus

• 30 November 2007 - 11:51

Kees En Marian:

Geweldig dames! Gefeliciteerd!!! Inderdaad super om jullie daar zo te zien en het Wilhelmus te horen. Dat hopen we nog vaak te beleven! Succes en geniet!Groetjes van hier.

• 30 November 2007 - 14:04

Peter:

Hey dames,

Gefeliciteerd met de eerste plaats. ga zo door. zulke stukjes wil ik vaker lezen.

Groetjes Peter

• 30 November 2007 - 17:22

Valentine:

Helemaal trots!! =)
    Maar dat wist je natuurlijk al wel he ;-)
    Ik word elke keer live op de hoogte gehouden door mijn vriendje lief =)

Dikke kusss

• 01 December 2007 - 11:15

Eva:

Super gefeliciteerd meiden! ik ben trots op jullie. Kreeg er stiekem helemaal kippenvel van. Tine je bent een top weiffie!
    Dikke kus en knuffel Eva

• 01 December 2007 - 14:18

Marion :

Gefeliciteerd Tine!
    Super goed gedaan, wat een spanning evengoed. Geniet er lekker van en op naar de volgende overwinningen! Succes.

Groetjes

• 01 December 2007 - 17:49

Patty:

ONWIJS GAAF, HELEMAAL TOP!!!!!

VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!
    geniet nog lekker van de super overwinning :-)

gr Patty en Veran

• 02 December 2007 - 18:30

Evelien:

toppie hoor tine! lekker bezig.

• 03 December 2007 - 09:51

Visscher:

Congrats!

• 03 December 2007 - 22:02

Mike:

Van harte dames met jullie overwinning!!

• 03 December 2007 - 22:07

Peter:

Zow! Ze vetrouwen jullie niet echt met die champagne fles hé?! :D Grappig filmpje!

Natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie overwinning! :D Echt super! Nu kan die Olypische medallie er ook nog wel bij! :D

• 04 December 2007 - 16:00

Aad:

Hartstikke goed zeg. Een geweldige prestatie.
    Gefeliciteerd Tine en Esme.

Groetjes Aad en de groep Risdam/Zwaag

• 07 December 2007 - 16:15

Edwin:

Tine fantastisch gedaan. Ben trots op je. Je bent een geboren winner.

Gr. Edwin