Beetje stijf hier en daar... - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Beetje stijf hier en daar... - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Beetje stijf hier en daar...

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

20 Februari 2010 | Canada, Whistler

Na alle spook verhalen in de pers hier dan ook maar even een stukje vanaf het front zelf.
Gisteren avond kregen we extra de gelegenheid om te gaan afdalen. Een prima kans, dus die grepen we dan ook met beide handen aan.

De eerste run ging echter niet als gepland. Tik uit 12, laat in 13 en op zijn rechter zijkant! Daarna terug op 4 ijzers en we crashten linksom in bocht 16. Gelukkig pakten ze ons op de finishlijn. Maar moet eerlijk zeggen dat ik het allemaal lang genoeg vond duren. Mijn schouder brandde en mijn koppie kreeg af en toen een klap.
Gelukkig voelde ik me in dusdanige toestand dat ik vond dat we gelijk weer moesten. Hups direct weer naar boven en gaan met die banaan.
De tweede run ging iets beter maar was het nog steeds niet helemaal.

Vandaag hebben we de tweede dag van afdalen er alweer op zitten. Het lijf voelt na de nacht beter dan verwacht. Wel stijf maar dat is niet zo gek na een crash met 140 km/h per uur. Het afdalen ging echt stukken beter. Stukje bij beetje komen we er wel. Nu onze lijfjes even tot morgen avond rust geven en dan de laatste twee trainingsruns.

Vanavond gaan we voor de buis naar onze mannen kijken en we hopen dat ze het goed gaan doen.

Nu dus ff de relaxfase voor ons...

• 20 Februari 2010 - 22:18

Jan En Anja:

Je bent en je blijft een bikkel!!! Morgen nog ff de puntjes op de i zetten en dan knallen!!!

• 21 Februari 2010 - 04:04

Jannicke:

Hej Kanjer,
    Gelukkig viel het uiteindeijk mee en heb je nu ff de tijd om helemaal te herstellen en om te gaan knallen de volgende training en vooral de wedstrijd:) succes daar!! :D
    Dikke zoen

• 21 Februari 2010 - 08:52

Evelien En De Mannen:

balen van de mannen, hopelijk doen ze t de volgende runs beter

• 21 Februari 2010 - 09:15

Aad V:

Hoi Tine,

Een belangrijke week is begonnen. Heel veel succes. Knallen kun je gewoon goed. We zijn trots op je.
    Groetjes
    Aad

• 21 Februari 2010 - 10:17

N&C:

Succes!!!!!!!!!

• 21 Februari 2010 - 10:57

Mark:

Jullie zijn niet uit het veld/ de baan te slaan!

Succes met het doorgaan!

• 21 Februari 2010 - 11:25

Alette:

Hoi Tine

Vannacht werken maar wel met mijn mooie oranje Sjaal. Moet geluk brengen.
    We duimen voor jullie allemaal.
    Toi toi

• 21 Februari 2010 - 16:46

Truus Kwakman:

Hoi Tine, Wij wensen je héél veel succes! Zet hem op! Wij gaan voor jullie duimen!

Rein, Truus, Frank en Maarten

• 21 Februari 2010 - 17:16

Robert V.:

Veeenstraaaa!!

Deze week moet het gebeuren hea!!? heel veel succ6, en we gaan het volgen, tijdens de nachdienst:P.

X Robert

• 21 Februari 2010 - 20:46

Daniël S.:

Hey Kanjer,
    jij bent ook niet te stoppen samen met je maatje. Crashen en gewoon weer doorgaan. Ik lees je verhalen en ga je volgen op TV. Suc6 en knallen met die BOB. En denk er aan....HIJ KAN ZOMAAR VALLEN.....die plak.

Gr. Daniël

• 21 Februari 2010 - 21:26

Linda H:

Hey Tine,

ook jij heel veel suc6 gewenst bij de wedstrijd!! Jullie zwaaien bij de opening kwam uit het boekje!! ;)
    Zet hem op en dat wordt knallen dinsdag!!

greetz Linda

• 21 Februari 2010 - 22:22

Bobby A.:

Yo Tinus, bikkelen en blijven gaan zo ken ik je doe je best en succes zal voor je duimen groetjes Bobby. xx

• 22 Februari 2010 - 11:37

Gerdien:

Poeh, wil het liefst zeggen doe is ff rustig jij maar dat kan natuurlijk niet, NU moet het gebeuren! Dus kan ik eigenlijk alleen maar zeggen HEEL VEEL SUCCES en ik ga kijken dinsdagnacht!
    Kusjes

• 22 Februari 2010 - 12:38

Els (moeder):

Hoi Tine,
    Goed te lezen dat het afdalen al stukken beter gaat!! Super, nu kunnen jullie vlammen de 24 ste!! Heel veel succes!!!
    (Er zal hier een kaarsje voor jullie branden.)