En wat doen wij de dag voor de race..... - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu En wat doen wij de dag voor de race..... - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

En wat doen wij de dag voor de race.....

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

23 Februari 2010 | Canada, Whistler

We hebben deze week weer veel meegemaakt. Van goede runs, tot iets minder goede runs, een crash en een afdaling waarbij mijn voetsteunen niet in de slee zaten. Kortom het was weer een hele belevenis voor Bobteam Kamphuis. Gelukkig konden we uit eindelijk er elke keer weer om lachen :)

We hebben vandaag niet meer afgedaald om even wat rust te krijgen. De ijzers zijn weer tot spiegels geschuurd en we moeten eerlijk zeggen dat het toch wel een beetje tegenvalt om zo met zijn 2en alles te doen. Hier mis je toch wel even een extra handje om het werk wat lichter te maken. Van het uitzicht dat we na de race morgen nogmaals de ijzers mogen schuren worden we niet echt gelukkig. Hopelijk komen ze zonder grote krassen van de slee af ;) Maar het zijn dingen die erbij horen! En als de ijzers uit eindelijk weer glimmen dan zie je onze gezichtjes toch ook wel weer glimmen. Dan hebben we het samen toch maar weer gefixed.
Na het schuren hebben we even wat gegeten en gedronken met Titia en haar ouders. Was heel lekker om even de deur uit te zijn.

We hebben met kromme tenen naar de mannenrace gekeken. Vooral de eerste dag was nogal hectisch door alle crashes. Jammer dat het met de mannen niet ging zoals gehoopt.

Wij hebben er morgen in ieder geval erg veel zin in. We zijn echt heel erg blij met alle aanmoedigingen via de diverse wegen. TOP!
Ik hoop dat de NOS alles gaat uitzenden want bij de mannen bleek dat niet het geval te zijn. Toen was er wel ook schaatsen op tv. Iedereen die van plan is zijn bed uit te gaan, check het wel even dus! Voordat je klaar wakker voor de tv zit en er alleen maar Tellsell is of van die dames met telefoonnummers onder in beeld.

Toi toi toi!

• 23 Februari 2010 - 12:24

James En Bond:

Heel veel succes, blub blub blub

• 23 Februari 2010 - 12:35

Evelien En De Mannen:

heel veel succes! ik ben er klaar voor! t feest kan beginnen

• 23 Februari 2010 - 12:36

Edwin G:

Super Tine,

Heel veel succes vandaag. Hou je focus en wie weet wat voor moois er kan gaan gebeuren. In gedachte geven we jullie vannacht een extra zetje voor meer snelheid ;-)

Greetings Edwin

• 23 Februari 2010 - 14:04

P:

Hi Tine,

ik wil jou en het team heel veel succes wensen!

Een droom die uitkomt voor jullie, dus geniet er ook van!

ciao

• 23 Februari 2010 - 15:26

Simone:

Succes voor straks, zet hem op, sportieve groeten uit Enkhuizen

• 23 Februari 2010 - 15:29

Harry Hoorenman:

Hoi, Tine!!
    Alvast heeeeeel erg veel succes gewenst! We zijn nu al trots op je, nog voor dat je begonnen bent!
    Ooit heb ik beloofd om te gaan kijken en dat ga ik vannacht ook doen. Omringd door koffie en andere zaken die mij wakker houden......
    Zet 'm op! We duimen voor je!!

• 23 Februari 2010 - 17:24

Harry En Rona:

Heel veel succes straks !We duimen voor jullie.
    groetjes

• 23 Februari 2010 - 17:35

Theo En Marion:

We zullen voor jullie duimen!!!

liefs uit Bovenkarspel

• 23 Februari 2010 - 17:48

Monique&Giel:

He Tine!

Zet 'm op!!
    Genoeg aanmoedigingen, de kranten staan vol, vandaag een leuke advertentie van de politie in de krant...

En net 2 sec. geleden een interview van jou en Esmee op de tv!!

Spannend, spannend!
    We gaan duimen voor je, en misschien ook wel even kijken vannacht..

• 23 Februari 2010 - 18:07

Aad V:

Hoi Tine,

Je was zojuist op TV. Was heel leuk om je te zien.
    Bij de wedstrijd, gewoon knallen en dan komt het goed.
    8 keer succes.

Vr. Gr.

Aad

• 23 Februari 2010 - 18:15

Arjan En Wendy:

Hey meiden,

Heel veel succes meiden. We hopen op een hoge score. en vergeet niet te genieten wat er allemaal gebeurd.

• 23 Februari 2010 - 18:15

Arjan En Wendy:

Hey meiden,

• 23 Februari 2010 - 18:21

Nico B:

Veeeeel Suc6 he.
    Kom maar thuis met die medaille ;-)

• 23 Februari 2010 - 18:21

Nico B:

Veeeeel Suc6 he.
    Kom maar thuis met die medaille ;-)

• 23 Februari 2010 - 18:37

Marco Jurrjens:

Hey Tine,

Bij deze wil ik je even heel veel succes wensen. Zet hem op!!

Groetjes, Marco

• 23 Februari 2010 - 19:32

Frank Binnenstad :

Hey Tinek,
    We zijn hier aan het aftellen en zullen voor je duimen. Nu moet jij het met Esme gaan doen !!!. FF alles uit de kast en laat ze daar een "hollands poepie ruiken". Heel veel succes en de beuk erin.!!

Gr. Frank en Marja.

• 23 Februari 2010 - 21:59

Annelies:

Blijven jullie wat beter in jullie baan dan Sven Kramer.
    Leuke foto van Maud

• 23 Februari 2010 - 22:46

Ryanne:

heel veel succes straks! ik ga jullie in elk geval vannacht volgen.
    groetjes van een collega uit Utrecht

• 24 Februari 2010 - 02:37

Quirina:

Ik heb je kunnen zien hoor... na de melding (om 02.00 uur) van twee verdachte mannen in een tuin, het zoeken naar de mannen, doch deze niet meer aangetroffen, en een break van de ijshockeyers! Het waren de laatste 8 seconden met de laatste bocht... Ik weet trouwens niet of dat live was of eerder opgenomen en dan tussen het ijshockeyschaatsen door uitgezonden... In ieder geval had ik de meldkamer aan de telefoon, die "live verslag" uit bracht... (Ze gaan nu rennen, springen er nu in, bocht 1, bocht 2 etc.)
    Snel over de Kennemerstraatweg gereden en bureau Heiloo ingerend... Zodoende de laatste 8 seconden gezien... Maar meeleven doen we zeker... En we zullen het hier maar niet over Sven hebben.
    Arme ziel. Zeg maar, dat we ook met hem meeleven!
    Ik vond het super om je zo bezig te zien. Jullie hadden de negende tijd... Geen idee, hoe het er nu voor staat. ijshockey is nog steeds aan de gang. Daarna komt herhaling van het bobsleeën. Misschien zien we je dan weer voorbijkomen! Veel plezier verder daar en tot in de regio! Groetjes, Q.

• 24 Februari 2010 - 02:44

Quirina:

Hoi Tine, jawel hoor, zojuist werd de tweede heat uitgezonden en kregen wij een dikke kus van jou naar ons toe geblazen ;) Supercool!
    Geniet ze nog daar. Wij gaan weer boeven vangen!

• 24 Februari 2010 - 09:53

Jeannette:

TOP TINE!! ;-)
    Met stip op de top tien (e)!!

• 24 Februari 2010 - 13:19

Truus Kwakman:

Op naar de volgende heat Tine! Jullie doen het in ieder geval beter dan die mannen. Laat de heren van de 4mansbob de ijzers even slijpen. Die hebben daar nu wel tijd voor!!
    Truus

• 24 Februari 2010 - 15:09

Simon:

Toen ik vannacht om even voor half drie je prestaties bewonderde, was er niemand om mij op de foto te nemen terwijl ik keek. Toch denk ik dat het ontbreken van die foto je niet zal weerhouden vannacht weer een topprestatie te leveren! Ik ga zeker weer kijken en wens jullie veel succes!!

• 24 Februari 2010 - 15:40

Harry, Silvio, Wilko:

Hallo, Tine!
    Ja hoor, wij hebben je naar beneden zien glijden. Kon dat niet wat sneller? Want zo kunnen wij het ook!
    We gaan in die slee zitten, een zooitje ongeregeld van IBT erbij en die amerikanen durven niet meer boven hun sleetje uit te kijken!!Misschien kunnen wij van de rijopleiding je nog wat leren!!
    We zijn aan het sparen voor een 9-mansbob.
    En nou voor het eggie:
    hartstikke goed gedaan!! En gefeliciteerd met de tot nu toe behaalde resultaten!Veel succes straks en we gaan weer kijken en voor je duimen.

• 24 Februari 2010 - 15:55

Harmke:

Hai Tine en Esmée!!
    Hopen dat jullie vanavond een paar goeie runs kunnen maken.
    Zet 'm op!!
    grt vanuit Alkmaar

• 24 Februari 2010 - 18:27

Simone :

Super gedaan, voor straks heel veel succes wederom gewenst, jullie doen het in ieder geval
    beter dan de mannen, groeten uit Enkhuizen

• 24 Februari 2010 - 18:40

Aad V:

GE WEL DIG.

Nog twee runs. Geniet ervan he.
    Succes straks.

Vr. Gr.

Aad

• 24 Februari 2010 - 19:11

Wijkagent Medemblik:

Tine,

veel succes en geniet ervan!!

• 24 Februari 2010 - 19:54

Mirella:

Ook de meldkamer leeft mee, vanochtend de boel versierd met de "foto" van de advertentie.

Die handjes tekort zal nu wel goedkomen na opgave van de 4 mans bob denk ik?

Succes straks en geniet ervan!!!!

• 25 Februari 2010 - 03:10

Simon:

Ik ga naar bed, t is nu 8 minuten over 4 en ik ben blij dat ik morgen vrij ben, maar nog veel blijer dat jullie zonder brokken jullie beloften en hoop hebben waargemaakt! petje af Tine, je mollie was ook nog ruim in beeld toen hij je aanmoedigde. T leek wel een thuis wedstrijd, haha.
    Je kan trots op je zelf zijn, wij zijn het op jou!
    Geniet van je succes!

• 25 Februari 2010 - 03:55

M:

T. en Esme jullie zijn meiden met ballen daar kunnen de mannen nog een puntje aan zuigen. Geniet van het succes. Gr.

• 25 Februari 2010 - 07:17

Truus Kwakman:

Hoi Tine,

Van harte gefeliciteerd! Toch in de top 8, Super!
    Nu lekker genieten, en feesten maar!

Groet,
    Rein, Truus, Frank en Maarten

• 25 Februari 2010 - 08:52

Daniel S.:

HIJ IS GEVALLEN. De top 8.
    Geweeeeldig. Wat een mooie prestatie. Daantje 's nachts eruit om Tinie en Esmee te bekijken. 't Was de moeite waard. Wat een stoere moide benne jullie.
    Je was top BOB.
    Geniet er maar van.
    Gr.

• 25 Februari 2010 - 09:02

John & Cora:

Hoi Tine, gefeliciteerd met je 8e plaats, topprestatie hoor. Nog heel veel plezier de komende dagen, groetjes vanuit Wervershoof. :-))

• 25 Februari 2010 - 12:27

Lars, Fiona En Kaide:

Heeij Tine

gefeliciteerd met deze uiterst goeie prestatie! We zijn hier in AUstralie bijzonder trots op jullie. Geniet van de komende dagen en de sluitings ceremonie!! Groetjes

• 25 Februari 2010 - 13:30

P:

Hi van harte gefeliciteerd met jullie fantastische prestatie!

een prachtige 8e plaats op de olympische spelen!!

geniet ervan.
    ciao

• 25 Februari 2010 - 15:07

Debby:

Hoi Tine.
    Wat een fantastische prestatie hebben jullie geleverd. Jullie mogen heel trots op jezelf zijn. Ben nu aan het werk met hele kleine oogjes maar wilde het niet missen vannacht. Het korps is trots op je.

Groeten 4712.

• 25 Februari 2010 - 15:09

Bob En Simone:

Gefeliciteerd met jullie resultaat, super, geniet er lekker van.

Groetjes

• 25 Februari 2010 - 15:16

Willemien:

Supergefeliciteerd met deze topprestatie! Girlpower! Heerlijk nagenieten!!

• 25 Februari 2010 - 15:29

Aline De Haan:

SUPER! Gefeliciteerd met jullie 8e plaats, geweldige prestatie. Powerrrr-vrouwen! Nederland doet mee met bobsleeën....
    Groetjes uit Wervershoof

• 25 Februari 2010 - 15:50

Sina:

Hoi Tine

Wat een succes!!!, toffe meiden zijn jullie,
    meiden met lef.

• 25 Februari 2010 - 16:24

Tine:

Ik vind dat jullie het fantastisch hebben gedaan. De 1e nacht de wekker gezet maar 2e nacht trok het oudje het niet meer. Gefeliciteerd en tot in Hoorn.

Henk van de Lagemaat

• 25 Februari 2010 - 16:46

Arie:

Netjes Tine.
    Op naar de volgende spelen en het podium.

• 25 Februari 2010 - 21:58

Frank Binnenstad :

Tinek en Esmee,
    Van harte gefeliciteerd met jullie superpresta-tie. Eerst de 9e en vervolgens de 8e plaats, grote klasse. De bijbehorende zoenen hou je uiteraard tegoed, wanneer je weer in het "blauwe clubhuis" bent. De 1e nacht met z'n drieën gekeken en vergeten te kieken. De 2e nacht trokken we het niet meer en moesten we het met een herhaling doen. Volgende spelen is die "flitsende bob" uiteraard voor jullie bikkels en niet voor die "herensofties". Moet je dan eens opletten wat een tijd jullie dan gaan neerzetten. Nu alle reden om daar nog ff lekker de beest uit te hangen. Jullie hebben het meer dan verdiend. Geef Erica nog een wijntje van ons en geef Maxima ff een natte zoen achter der oor van mij.

Gr. Frank, Marja en de 1e nacht Mark.