Urta was sneller maar de Push off gewonnen!
Blijf op de hoogte en volg Tine
18 Januari 2008 | Italië, Rome
Ik kan jullie allemaal vertellen dat ik samen met Esme morgen het EK ga starten! Ik heb de Push off dus ook gewonnen. Ik ben echt super blij! Het was een hele spannende strijd. De regel was dat Urta me in 2 runs met 6 honderdsten moest verslaan. Deze regel was er gemaakt omdat Esme en ik al een tijd een team vormen en om niet zomaar teams uit elkaar te halen. Urta was uit eindelijk 4 honderdsten sneller!! Ik was zo blij toen de coach me dat vertelde!! GAAF! Morgen gaan Esme en ik knallen op de bobbaan in Cesana...
Morgen om 09.03 - 09.20 uur word er mogelijk iets over bobsleeën uitgezonden op de duitse znder ARD. Voor iedereen die dit leuk vind: KIJKEN DUS!!!
18 Januari 2008 - 14:04
Nico:
gefeliciteerd met de overwinning!! -
18 Januari 2008 - 14:26
Cisco (ww):
Woehoee -
18 Januari 2008 - 14:43
Marielle:
2 honderste , is dat twee keer knipperen met je ogen?? Echt topsport !!
Keep on bobbing............. -
18 Januari 2008 - 15:04
Evelien:
jeetje gaaf zeg! zet m op, zal proberen te kijken. -
18 Januari 2008 - 15:04
Veertje:
Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!Ga zo door T
En voor de liefhebbers op de belg op dinsdag avond ook van alles over bobslee!!!! -
18 Januari 2008 - 20:32
N.:
Gefeliciteerd T, ben trots op je! X N. -
19 Januari 2008 - 00:12
Jenny:
Heey
Heel goed gedaan. En succes!!! Ik denk dat ik het helaas moet missen word vast nog wel op herhaling gedaan op i-net ofzo. Een misschien om 9 uur is net iets te vroeg haha.
Ik verwacht ook eigenlijk gewoon iets bij studio sport ;). -
19 Januari 2008 - 16:44
Eva:
Kussssssssie! -
20 Januari 2008 - 08:36
Silent Bob:
Ah, je was niet sneller met de push off, maar ook niet te langzaam. Snapte het verhaal even niet, maar in St Moritz start je niet?