Wat is het hier mooi........
Blijf op de hoogte en volg Tine
23 Januari 2008 | Zwitserland, Bern
Prachtig hebben we het hier in St. Mortiz. Een plaats waar mensen met bontjassen lopen en dure auto's rijden. Zalig om daar tussen te mogen leven in je joggingpakkie! Het is de enige natuurijsbaan die er bestaat. Als je hier achterin de bob zit is het gewoon rustig om je heen. De amerikaanse bobs fluiten heel zachtjes door de baan heen.... Echt super!! Tussen al het mooie sneeuw is het heerlijk genieten. Vanmorgen om 08.00 uur startte de traingsessie.... BRRR! Wel vroeg hoor. Het was hier maar liefst -16 en daar stond ik dan op mijn sportschoentjes... Met tenen als een blok ijs! Maar het is wel zalig om buiten bezig te zijn en echt het gevoel van wintersport te hebben. Morgen hebben we nog 1 trainingsdag en daarna een rustdag. Zaterdag omstreeks 13.00 uur zullen we de wedstrijd afkicken! Urta en Esme zullen aan de start verschijnen en ik ga heel hard langs de lijnen staan brullen..... Niet te hard want anders krijgen we lawine gevaar!!
27 Januari 2008 - 11:20
Marielle:
Sommige mensen zweren bij natuurijs, het moet vooral wel hard gaan, het liefst met de snelste tijd !!!