Het seizoen klaar! En nu weer lekker aan het werk! - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Het seizoen klaar! En nu weer lekker aan het werk! - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Het seizoen klaar! En nu weer lekker aan het werk!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Tine

29 Februari 2008 | Nederland, Enkhuizen

Het is zover...ik ben weer thuis! Het seizoen zit er voor nu heel even op. Ik kan terug kijken op een hele mooie leerzame tijd. Ondanks dat het mooi was is het ook erg zwaar geweest en ben ik lichamelijk echt een wrak op dit moment. Nu 3 weken vrij van trainen en om weer even op krachten te komen. Eind maart ga ik nog 2 weken naar Amerika (Lake Placid) voor een trainingsstage. Volgend jaar is de WK in Lake Placid en daar is een mogelijkheid tot nominatie voor de spelen. Belangrijk voor ons team dus dat we daar zoveel mogelijk afdalingen gaan maken. Ook zal ik die week zelf als piloot de bob gaan besturen.

Nog even genieten van een weekendje vrij... Nou ja echt genieten zal het niet worden want ik heb 8 trommeltjes was klaar liggen ;) Maandag ga ik weer lekker naar mijn werk en begint mijn "normale" leventje weer een beetje. Ik heb er erg veel zin in en heb mijn collega's super gemist!! Iedereen die mij tijdens de afgelopen maanden gesteund hebben via mail en berichtjes op de site wil ik bij deze hartelijk danken! Het is echt super om te vernemen dat iedereen zo mee leeft.

Deze site zal in de zomer ook gewoon blijven bestaan en ik zal er af en toe eens wat leuks op zetten.

Tijdens Lake Placid zullen ook al onze belevenissen hier te volgen zijn... Dus voor wie het leuk vinden.... BLIJF ME VOORAL VOLGEN!!

• 01 Maart 2008 - 04:02

Jenny:

Veel plezier met werken maar weer. En succes met het besturen in Lake Placid, maar ik verneem tegen die tijd wel weer hoe dat is gegaan.

• 01 Maart 2008 - 09:42

Tine:

Hi Tine, wat fijn dat je weer thuis bent, genoeg avonturen, nu weer even lekker bij je vrienden en familie om alle indrukken te verwerken. Het zal wel een cultuurshock zijn om de 1e week weer te gaan werken! Ik kan me voorstellen dat je lichaam nog wel even nodig heeft om bij te komen, het is ook niet niks wat jullie allemaal uitspoken! Leuk om je verhalen te volgen, bedankt voor al je leuke updates. Succes, Willemien

• 01 Maart 2008 - 10:29

Marielle:

Tine, ik heb genoten van je berichtjes en zie je vanzelf weer bij de dagelijkse dingetjes, neem lekker de tijd voor jezelf !!

• 01 Maart 2008 - 11:00

Eva:

he tietje,
    Kunnen we weer daten, joepie! haha
    Heb je gemist schat! Gaan we zeker een x inhalen, haha
    Dikke kussss Eva

• 01 Maart 2008 - 16:15

Evelien:

lekker dat t seizoen der op zit. ff wat anders aan je hoofd is ook wel es lekker. mijn benieuwe hoe je t straks op t andere plekkie in de bob ga vinden.

• 02 Maart 2008 - 10:10

Marion:

Wat heb je weer een hoop meegemaakt! Op naar het volgende seizoen, het was leuk om de belevenissen mee te lezen. In ieder geval veel plezier weer op je werk en welkom in het normale leven.
    Groetjes

• 03 Maart 2008 - 12:02

Gerdien:

Wow, lekker wijfie!

Kusje

• 03 Maart 2008 - 16:14

Mark(job):

Hey tine, weer lekker in nederland politieagentje spelen. Was echt leuk dit bob-seizoen. jullie hebben even laten zien wat twee gekke meiden in een slee kunnen. Zie je volgend jaar zeker weer, zal er zeker 6 weken bij zijn. Werk ze en tot volgend seizoen. gr. job