Bobteam Kamphuis zwaar gedupeerd!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Tine
24 April 2008 | Nederland, Enkhuizen
Vandaag belde mijn pilote Esme met het vervelende nieuws dat afgelopen nacht er uit onze bobbus een tas vol met bobspullen gestolen is. In deze tas zaten de meest belangrijke spullen die wij tijdens het afdalen nodig hebben.
Helmen, padding, brandvesten, overals, wedstrijdpakken, spikes, snowboardbroekje.... ga zo maar door! We zijn echt radeloos en hopen dat de dieven er achter komen dat ze zelf helemaal niet hebben aan de buit.
Ik weet zelf natuurlijk wel uit ervaring dat we er van uit moeten gaan dat we alles kwijt zijn.
Nu vraagt iedereen zich natuurlijk af waarom die spullen in de bus lagen... Esme had de dag ervoor een clinic gegeven en had heel veel spullen bij zich. De volgende ochtend zou ze de tas met de spulletjes uit de bus halen... Maar toen was er dus iemand al voor haar geweest! We balen enorm! En hopen dat het allemaal goed komt want veel spullen zijn maar moeilijk verkrijgbaar.
24 April 2008 - 21:45
Jenny:
Ik hoop dat jullie mazzel gaan hebben maar ik vrees ook het ergste. -
25 April 2008 - 07:14
Grote Kees:
Dat is echt balen meiden!!! Probeer de (sport) media te interesseren voor deze nare gebeurtenis, misschien helpen ze jullie me veel gratis publiciteit op radio, tv en/of de landelijke dagbladen.
Je weet niet geschoten is altijd mis!!! en dit is schat ik in een feit dat nieuwswaarde heeft en jullie zou kunnen helpen.
Veel wijsheid en succes.....
25 April 2008 - 08:10
Monique:
Lekker dan weer...
Als mensen nou eens gewoon van elkaars spullen afblijven...zucht!
25 April 2008 - 09:55
Marielle:
Wat een narigheid, een gevalletje recherche misschien ? De dieven moeten wel hele mooie lijven hebben willen ze het passen. -
25 April 2008 - 20:44
Marion:
Het zit jullie niet mee, hopen dat ze jullie spullen alsnog vinden. Leuk onderzoek voor jou! Neem ook aan dat andere mensen er weinig aan hebben, maar ja je weet het nooit. Succes