Voor verkenning Olympische spelen..... - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Voor verkenning Olympische spelen..... - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Voor verkenning Olympische spelen.....

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Tine

23 Juni 2008 | Nederland, Enkhuizen

De zomertrainingen zijn alweer lekker op gang gekomen. Na even een enorme dip te hebben gehad gaat het nu weer goed met mij. Ik heb weer energie en zin om te gaan sporten! Dus dat zijn de goede berichten. Afgelopen vrijdag hebben we testdag gehad op Papendal. Wat waren we allemaal slecht zeg.... je merkt wel dat de snelheid en explosiviteit nog heel ver te zoeken is! Maar we hebben nu dan ook vooral op conditie en omvang getraind.

Jannicke en ik waren ook een beetje afgeleid tijdens de test want de TVM ploeg was in dezelfde hal aan het trainen. Dit betekende dus dat wij verplicht naar al die lekkere lijven moesten kijken. Sven Kramer was toch wel het hoogte punt!!
En ik wist niet dat vrouwen zulke dikke billen konden hebben ;) noem maar geen namen....

Verder zijn mijn zus en Cisco net terug van hun vakantie in Canada. Ze vlogen op Vancouver.... de stad waar het voor ons in 2010 allemaal moet gebeuren. De voor verkenning is gedaan en de contacten met een van de mogelijke scheidsrechters is ook gelegd. Mooie foto's heeft dit bezoek opgeleverd, wij dromen ervan hier in 2010 te staan en zelf de ervaringen te mogen beleven!

Als souvenier kreeg ik een Vancouver 2010 keykoord... Hier zal menig team genoot jaloers op zijn ;)!!

• 24 Juni 2008 - 08:01

Marielle:

Zelf heb ik ooit Rintje eens aan de slag gezien in de fysio van Papendal, dus ik weet wat je bedoelt !!!Blijf vooral genieten, als je iets erg leuk vindt dan ben je er meestal ook heel goed in !