De laatste momenten in Nederland!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Tine
29 Oktober 2008 | Nederland, Enkhuizen
De maanden van zomertraining zitten erop! Dit betekend dat de wintermaanden voor de deur staan en mijn seizoen dus gaat beginnen!! Ik heb hard getraind en het lijf ziet er weer prachtig afgetraind uit ;) hihi. Mijn pilootje Esmé is op dit moment samen met Jannicke in Amerika om veel te oefenen op het sturen. Urta en ik zijn in Nederland gebleven om hier goed te trainen in Harderwijk en Papendal onderleiding van Auke Klarenbeek.
Eerlijk gezegd is het nog een beetje onwerkelijk dat ik vanaf vrijdag weg ben uit Nederland. Ik moet er nog even aan wennen maar ik weet zeker zodra ik in de bobsleebus zit onderweg naar Italië, en mijn afscheidstraantjes heb gedroogd, dat de zin en het besef langzaam gaan komen. We gaan naar Cesana in Italië alwaar we op de Olympische baan van 2006 zullen gaan afdalen.
Op maandag 03 nov moeten we gelijk vol aan de bak. We hebben dan namelijk remmerstest! Wat houdt dit in?? We gaan die dag testen wie de snelste remmer is en wie er dus de wedstrijden mag starten. Een zeer belangrijke dag voor mij dus! Ik wil heel graag de hele winter achterin de slee zitten dus ga maandag vol knallen!!
Wil jij ook dat ik achterin de slee zit deze winter?? Let me know en moedig deze bobchick aan!!!
Vanaf vrijdag zullen er ook weer dagelijks nieuwe berichten op mijn site te vinden zijn! Ik zal niet elke keer iedereen hiervan een notificatie sturen, want anders word het misschien een beetje vervelend! Vind je het dus leuk om me dagelijks te volgen... Kijk dan zelf op www.bobsleetine.waarbenjij.nu
29 Oktober 2008 - 20:52
Yvonne:
Heel veel succes!!!!
Yvon -
29 Oktober 2008 - 20:56
Marion:
Hey Tine,
Wat spannend allemaal, nu gaat het eindelijk gebeuren. Hopelijk ben je 3 november op je best, zodat je alle wedstrijden lekker achterin kan zitten. Aan het trainen heeft het in ieder geval niet gelegen. Zet hem op en heel veel succes.
Groetjes, Marion -
29 Oktober 2008 - 21:51
Jan En Anja:
Hey bobchick,
Natuurlijk wensen we je 3 november heel veel succes!!! We hopen dat jullie een fijn en succesvol seizoen zullen hebben. Zet 'm op meid!!! -
29 Oktober 2008 - 22:10
Alette En René:
Je gaat knallen, je moet knallen, je mag niet zomaar zo'n tijd weg bij ons vandaan. Doe je best.
we houden je in de gaten tussen alle optredens door.
grtz. -
30 Oktober 2008 - 07:54
Jenny:
Heey,
Succes de 3e!!! En natuurlijk hopen we dat jij achterin de slee komt te zitten.
Ik verwacht natuurlijk wel leuke verhalen.
Gr. -
30 Oktober 2008 - 07:59
Karima:
Chick,
Go, go, go.....wil dat de kranten alleen maar praten over die fantastische Tine. De Nederlandse dame die bobsleeen weer op de kaart het gezet.
Zoen Karima -
30 Oktober 2008 - 08:55
Nienke:
Hoi lief zusje van me,
heel veel succes met de remmerstest maandag. Je kunt het!!! Ga je missen de komende maanden maar hoop dat je erg zult genieten van het seizoen en dat jullie mooie resultaten zulen behalen. Lfs N -
30 Oktober 2008 - 12:38
Simon:
Hi tine,
Dat remmen komt er op neer dat je het gewoon net iets later moet doen, dan dat een normaal iemand zou doen, toch?? Aangezien jij een bijzonder iemand bent, zal je daar geen problemen mee ondervinden, schat ik in!
Heel veel succes, ik duim voor je.
30 Oktober 2008 - 16:58
Je Broer:
Hup BoBChick Hup! -
30 Oktober 2008 - 17:27
Evelien:
zet m op, laat ze een poepie ruiken daar! we gaan je volgen vanaf hier.
go tine, go tine, go tine -
30 Oktober 2008 - 17:31
duim voor je
kus -
30 Oktober 2008 - 18:47
Marielle:
concertratie, inspratie, transpiratie en vooral flink douwen en dan pas remmen..
succes maandag!!!! -
31 Oktober 2008 - 02:10
Martijn:
GO TINE GO !!!!!
Er kan er maar één de remmer zijn....en dat bent gij !! -
31 Oktober 2008 - 08:56
Marion:
lieve tine,
heel veel succes de komende maanden. we zullen je volgen!
lfs theo en marion -
31 Oktober 2008 - 10:11
Patrick:
Hi Tine,
dan maar even via deze weg. Heel veel succes, vooral maandag!
Zal je via je site wel volgen komend seizoen!
Ciao,
patrick -
31 Oktober 2008 - 12:10
Maaik!:
Hey Tineee !
Heeeeel veeeeel succes komende winterseizoen ! Maandag zullen we voor je duimen !
XXX -
31 Oktober 2008 - 12:18
Arco:
Hey Tine,
Vast heel veel succes bij de remmerstest komende maandag. En natuurlijk een goede reis naar Italie, maak er een mooi seizoen van -
31 Oktober 2008 - 12:27
M...a...m...a:
Al die lieve berichten doen mij goed, want je bent een lieve meid, Maandag is er maar één de beste!!!, succes, we gaan je missen x -
01 November 2008 - 07:19
Teun:
knallen de 3de he.zullen je in de gaaten houden deze winter.gr teun syl en noa -
02 November 2008 - 09:49
Ger: