Niet teleurgesteld!! Maar een voldaan gevoel! ;) - Reisverslag uit Igls, Oostenrijk van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Niet teleurgesteld!! Maar een voldaan gevoel! ;) - Reisverslag uit Igls, Oostenrijk van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Niet teleurgesteld!! Maar een voldaan gevoel! ;)

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

12 December 2008 | Oostenrijk, Igls

Sommige dachten bij het zien van de uitslag dat we hevig teleurgesteld zouden zijn. Maar niets is minder waar! Wij zijn blij en kijken met een lach terug naar de wedstrijd dag vandaag. De starttijden waren goed zeker als jullie weten in wat voor staat ik was 45 min voor de race.
Ik had gisteren van de training hevige rugpijn. Iets was niet helemaal goed geschoten in mijn rug. De fysio heeft zijn best gedaan om me zo goed mogelijk aan de start te krijgen. Het voelde ook een stuk beter na gisteren. Tot ik 45 min voor de start mijn warming up deed en het echt weer vol in mijn rug sprong. De fysio snel los maken enz. Met 2 ibuprofen 400 MG en een beetje reflexspray ben ik toch aan de start verschenen. En ik moet zeggen dat we er toch weer best bij zaten met de start.

Mijn rug is nu echt een HEL en de pijnstillers beginnen langzaam uit te werken. Tijd om even onder de wol te kruipen. Gelukkig komt Fleur maandag om ons team te versterken. Deze week dus even rustig aan voor Tine want het is wel allemaal een beetje te veel geweest.

Vanavond even meiden avond! Lekker uit eten en Casino!

13e Winterberg, 11e Altenberg en dan nu 10e Igls wat gaat het volgende week worden????????

• 12 December 2008 - 13:05

Jan En Anja:

Toppie Tine,gefeliciteerd!!! En nu volgende week beetje kalm aan en dan nog 1x knallen dit jaar!!

• 12 December 2008 - 13:06

Arlette:

Tine, goed gedaan en de groeten aan Fleur volgende week!

• 12 December 2008 - 13:17

Jannicke:

Hey lieverd,
    ik vind dat jullie het goed hebben gedaan. Ondanks deze omstandigheden zit er een stijgende lijn in en dat geeft hopelijk een positief gevoel. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie volgende week nog 1x kunnen knallen voor dit jaar!! Lekker het jaar goed afsluiten en dan met een goed gevoel naar huis. laat je lekker behandelen, geniet van de avond en hou je taai!! Je bent een topper
    Liefs

• 12 December 2008 - 14:14

N:

Super gedaan meiden! Heb jullie wedstrijd samen met mijn baas live gevolgd via internet en ben erg trots. Lfs N

• 12 December 2008 - 14:24

Jenny Dekker:

Heey,

Het gaat inderdaad nog steeds beter. Dat is heel mooi. Beetje jammer dat je zo last van je rug heb, maar hopen dat die rust je goed zal doen. Geniet er van!

• 12 December 2008 - 15:49

Vallie:

Hee lieverd,

Hartstikke goed gedaan! Nu lekker ff rust en genieten!!
    Even bijkomen en laat Fleur maar lekker afdalen ;-) Ze heeft er zin in! (had haar gisteren even aan de tel)
    Gaat goed komen!

Veel plezier vanavond.
    XXX

• 12 December 2008 - 17:33

Aad Vermin:

Super dat jullie de opgaande lijn te pakken hebben. Sterkte met je rug.

vr. gr.
    Aad

• 12 December 2008 - 17:36

Marielle:

Wat heerlijk dat je iedere keer zo goed verzorgd wordt, geniet van het tevreden gevoel, sommige dingen duren nu eenmaal wat langer voor het gewenste resultaat er is. Veel succes voor de komende race !!