De olympische baan!! - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu De olympische baan!! - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

De olympische baan!!

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

24 Januari 2009 | Canada, Whistler

Dag 1: Whistler

We zijn gisteravond aangekomen in Vancouver (Canada). Wat een grote stad zeg! Jammer dat het donker was toen we aankwamen waardoor we de stad niet optimaal konden zien.
De eerste nacht hebben we in Vancouver doorgebracht. Een simpel hotel ergens in Vancouver.
We leven hier 9 uur vroeger dan jullie in Nederland. Ik lag gisteren 04.30 uur (NL tijd) eindelijk eens in mijn bedje. Het was in Vancouver echter nog maar 19.00 uur 's avonds. Ik heb een hele lange slaap gemaakt. Midden in de nacht wel even wakker geweest maar kon de slaap daarna snel weer vatten. Vanmorgen 07.45 uur werd ik echt wakker, en nog wel wakker gemaakt ook! We moesten ontbijten. Na een heerlijk omeletje en een bakkie troost zijn we op pad gegaan naar China Town. Aldaar moesten we bij Budget carrental onze vrachtwagen ophalen.
Daarna de bergen in.... Op weg naar Whistler, alwaar de Olympische bobsleebaan gelegen is.
Wat een prachtige omgeving!! Echt super genoten van de autotrip.
Whistler is een mooie plaats. Wel erg touristisch naar mijn idee. Het is er naar zeggen nu erg rustig omdat er weinig sneeuw gevallen is. Hier en daar ligt er wel wat maar het is niet heel veel.
Nadat we onze spullen snel in ons huis hebben gedropt zijn we door gereden naar de bobbaan. De piloten gingen met Tom baan lopen en wij hadden ook even mooi de kans alles eens rustig te bekijken. Wij zijn mooi langs de baan omhoog gelopen. Echt super!! De omgeving dan.....
De baan ziet er spectaculair uit op sommige punten. Morgen nog een dagje rust en dan zondag begint het afdalen. En ik geloof dat we dan 7 dagen achter elkaar door moeten. Dat wordt dus aardig doorbikkelen.

Het huis waar we in slapen is heel mooi! De meiden hebben mooi hun eigen gedeelte en dat is prima. Het huis heeft op het balkon een jaccuzi, welke door de eigenaresse al lekker voor verwarmt was. Hier dus even heerlijk in gezeten net. Lekker biertje erbij! Zo lijkt het net een vakantie!!

Morgen gaan we de sleeën zoeken, deze waren er vandaag namelijk nog niet. We hebben zoals jullie zien dus ook internet in het huis dus ik zal jullie weer zoveel mogelijk op de hoogte houden.
Ik leef wel 9 uur eerder zoals ik al gezegd had dus soms zal het moeilijk zijn persoonlijk contact te hebben!! Ik doe mijn best!

Iedereen de groetjes en tot schrijfsssssssss!!!

• 24 Januari 2009 - 08:50

Jenny Dekker:

Heey,

Lekker dat jullie een mooi huisje hebben. Dan ken je nog goed uitrusten voordat de 7 dagen achter elkaar beginnen. Succes in iedergeval!

• 24 Januari 2009 - 10:02

Jannicke:

Waauw, geniet lekker van de omgeving en maak maar lekker veel fotos, dan kom ik gauw langs om buggles met kaas te eten onder het genot van jou fotos!!!Hopelijk valt het afdalen mee! Geniet van je rustdag en heel veel succes met afdalen aankomende dagen!
    Dikke zoen van je meisje

• 24 Januari 2009 - 10:28

Annemarie:

Hee meissie,

Wauw, dat ziet er goed uit! Goed uitrusten, geen valpartijen hoop ik, en GA ERVOOOOOOOR!!!!!

Liefs Anne

• 24 Januari 2009 - 10:44

N+C:

Lekker genieten!!!! Ennehh... pas op voor de beren!
    x

• 24 Januari 2009 - 15:24

Marielle:

aan de omgeving gaat het zeker niet liggen, niet te lang in de jaccuzi, dan krijg je rimpeltjes en ben je niet meer aero dynamisch!!!

• 24 Januari 2009 - 22:18

Ger:

Hey wereldreiziger, geniet er lekker van, foto's zien er goed uit in ieder geval en hopelijk wordt het DE afdaling van het seizoen. GOOOOOOOOOOO