Mijn eerste run van de top!
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
28 Januari 2009 | Canada, Whistler
Esmé en Urta zouden in ieder geval nog een run van damesstart doen. Aan de hand van die run zouden ze nog een run van de top doen. Dat laatste is hem ook geworden. De run was niet heel best. Engeltjes op hun schouders, want het was een bijna crash. Gelukkig bleef deze uit.
Vandaag hebben Urta en ik de runs weer verdeeld. Urta de eerste en ik de tweede. Op zich was ik best relaxed voordat we naar de baan gingen. Bij de baan begon de spanning toch wel weer een beetje te komen. Op zich niet eens zo erg van het sleeën maar meer het gevoel of mijn lichaam goed door de strijd zou komen. Ik was nog niet geheel pijn vrij bij de start en beetje bij beetje ging de pijn weer in mijn lichaam sluipen. Toch ben ik naar beneden gegaan. Ik wilde weten of mijn lichaam er alweer klaar voor was. Tot bocht 11 geen problemen. Daarna was het ruig en je krijgt genoeg druk in de finishbocht. Bochtje 13 uit op twee ijzers. Pffff ik ben blij dat we niet gingen. De run resulteerde in het feit dat ik veel last van mijn rib kreeg bij mijn rug. Het voelde of deze even helemaal uit positie stond. Het straalt uit naar de ribben bij mijn borstbeen. De fysio heeft weer zijn best gedaan me op te lappen.
Morgen maar weer kijken hoe ik wakker wordt.
Verder is het hier best leuk hoor!;) Super mooie omgeving en vandaag zelfs een dag vol met sneeuw.
We trainen vanaf morgen tot en met zaterdag elke morgen 09 uur!!
28 Januari 2009 - 07:52
Jenny Dekker:
Nou ja het gaat la wat beter dus, aangezien jullie zonder crashen naar beneden zijn gekomen nu. Hopen dat het maar weer steeds beter mag gaan.
Succes!! -
28 Januari 2009 - 11:03
Moedertje:
Zo Tine, weer een dag, wij vinden het ook niet relaxed 's morgens eerst de computer aan om te kijken of alles nog goed is met je, we hopen dat je het vertrouwen weer terug krijgt, en heel veel engeltjes op je schouder, houden van je ! -
28 Januari 2009 - 15:54
Marielle:
Je maakt het wel spannend voor ons ! geloof in jezelf en je lijf, is het niet iets om tom tom en gordels aan te brengen in de BOB?