Opnieuw een 8e plaats....
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
14 Februari 2009 | Verenigde Staten, Park City
Het heeft ons naar de 8e plaats gebracht vandaag. Toch heerst wel een kleine teleurstelling aangezien we het vandaag naar verwachting wel wat beter hadden kunnen doen. De toppers Rohbock, Pac en Upperton waren er namelijk niet! Maar helaas het was niet zo. Maar toch de top 8 weer even laten zien. Als we nu niet genomineerd zijn, dan weten we het niet meer ;)
Morgen zijn we slaafjes bij de mannen race en mogen we hun terug betalen voor de keren dat ze bij onze race hebben geholpen. Wij vinden dit echter helemaal niet erg!
Het is namelijk wel leuk hoor die mannen in strakke pakjes. En het is nog een 4 mans wedstrijd ook, 26 teams, dus reken maar uit hoeveel mannen dat zijn ;) Haha!
Zondag vliegen we door naar Lake Placid! Daar zal het WK volgende week plaats vinden. Het is best een ruige baan dus dat word nog even aanpoten zo voor ons allemaal. De mot begint in het lijf te sluipen.
Vandaag is het de dag van de liefde! Ik wil dan ook iedereen een super liefdevolle dag toewensen en wees vooral lief voor elkaar!!
Tot snel!!
Nog 10 dagen dan ben ik weer thuis!!! :) Kijk er wel naar uit hoor!!!!!!
14 Februari 2009 - 07:34
Jenny D:
Jij ook een liefdevolle dag toegewenst.
Evengoed goed toch 8e plaats, hopen dat het volgende keer een plaatsje beter word.
Veel succes vandaag met helpen. -
14 Februari 2009 - 09:41
Eva:
happy valentine!
14 Februari 2009 - 10:25
Marielle:
Het is ook wel lachen met jullie, nu wil je behalve heel snel ook nog charmant de baan door! het geeft niet hoe het eruit ziet als het maar gewoon heel snel gaat. Succes met de behinds van de mannen!
Veel liefs .... -
16 Februari 2009 - 06:47
Aad Vermin:
Ik vind het vormbehoud tonen. Klasse. Succes komende week met het WK. Ik heb niet veel verstand van deze sport maar de verschillen zijn minimaal. Als alles klopt den zit er misschien nog ...... We wachten af
Groetjes Aad -
16 Februari 2009 - 06:55
Patrick:
Hi,
gefeliciteerd met jullie 8e plaats! Dat gaat helemaal goed komen met vormbehoud en dus deelname aan de Spelen!
Nog 1 keer vol aan de bak en wie weet wat er nog in zit!
Hoop dat jij ook een mooie valentijnsdag hebt gehad?
En bedankt voor alle leuke berichten op je site zodat we je vanuit nederland konden volgen.
ciao -
16 Februari 2009 - 13:18
Harry Hoorenman:
Hallo, Tine!!
Hartstikke gefeliciteerd met jullie olympische nominatie!! Nu nog vormbehoud tonen en je mag er echt heen....de droom van elke sporter!
Ik leef met je mee. Ik weet hoe moeilijk het is om aan te top te komen en dat het nog moeilijker is om daar te blijven.
We denken aan je, zet 'm op!!
Groeten, Harry Hoorenman, rijopleidingen politie NHN