En zo vergaat het mij nu....
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
06 Mei 2009 | Nederland, Enkhuizen
Auke Klarenbeek blijft mijn persoonlijke trainer voor het aankomende seizoen. Ook al was het weer ff moeilijk om de trainingen op te starten, maar ik heb de draai weer weten te vinden. We hebben een 0 test gehad vorige week op papendal. Ik moet eerlijk zeggen dat dit echt een 0 test was, ik was slecht! Het kan de aankomende maanden dus alleen maar met stappen vooruit gaan.
Bij SAV heb ik nu ook wat maatjes gevonden die met mij mee willen trainen. Dus dat is zeker een super motivatie!
Aankomend weekend hebben we een Olympisch weekendje op papendal. Hier komen we met alle potentiele kandidaten voor de spelen samen. Dit word denk ik dus best wel gezellig!
Het gaat lekker met me en ik voel me blij en gelukkig.
Het weekend van 22 mei gaan we weer naar Huckeswagen (Duitsland) waar we gaan deelnemen aan de Summer bobrace! Dit is echt een mega spectakel waar 30.000 mensen gedurende het weekend komen kijken. VIP behandeling, handtekeningen uurtjes enz. Gewoon weer gekkenhuis.
Kortom! Alles gaat hier gewoon door......
06 Mei 2009 - 20:00
Marielle:
voorlopig hoef je nog niet te pieken, het wordt al mooier weer en dat traint vast geweldig !!! -
06 Mei 2009 - 21:01
Jenny:
Veel plezier op dat weekendje!
En succes met trainen en werken! -
22 Mei 2009 - 09:30
Patrick:
Hi,
beetje laat, maar nog gefeliciteerd met je verjaardag.
Veel succes en ook vooral plezier komend seizoen met als hoogtepunt straks de olympische spelen!
ciao