Wat gaaf dat er zoveel mensen aan me denken.....
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
23 September 2009 | Italië, Sestriere
Waarschijnlijk als ik straks terug ben in Nederland en ik lekker tussen mijn familie en vrienden ben zal het besef wel komen :) Hier gaat het eigenlijk allemaal op normale tour weer verder en trainen we keihard om nog beter te worden dan we eigenlijk nu zijn.
Deze maand ga ik ook alles op alles zetten om het beste in me naar boven te halen. Vanaf nu kan ik me ook daadwerkelijk 100 procent voor de sport in zetten. Dit was hiervoor vaak lastig met mijn onregelmatige werk diensten. Dus ik verwacht dat ik nog wel een stap je in de juiste richting kan gaan zetten. Belangrijk is het natuurlijk om niet te overmoedig te worden en geblesseerd te raken, want dan zetten we juist een stapje terug.
Ik voel me verder prima....
Mis mijn mannetje, eigen huisje en een lekker bord Nederlands eten op dit moment wel erg. Maar ik bikkel nog ff door....
Doordat ik de test heb gewonnen ga ik pas op 28 oktober naar het buitenland. Waarschijnlijk gaan de team NL remmers (ik dus ook) 2 weken naar warmte stage in Sandiego. De piloten met reserve remmers gaan richting Amerika en Canada om daar af te dalen. Ik heb dus nog even lekker wat dagen thuis....:)
later weer meer....
23 September 2009 - 16:41
Ger:
Heeey Ptie...(-; nog een paar daagjes en dan weer lekker naar de Schillenwijk. Spannende tijden breken dan aan maar ook nu geloven we weer in je (jullie). Veel succes met de voorbereiding voor Vancouver 2010..GOGOGOGO. Eén van je grootste fans. -
23 September 2009 - 16:59
Hoi Tine:
Volgen je op de voet,top voor je (jullie) op naar Vancouver. Groetjes Ome Henk en Tante Nel -
23 September 2009 - 17:15
Jannicke:
Wij weten toch allemaal dat jij het dik verdient en daarom ook alle lieve berichtje want jij bent de beste:) Lekker paar weekjes nog thuis en dan gaat het bobleventje echt van start, en dat gaat een succes worden:D
Veel plezier nog de laatste dagen
xxx -
24 September 2009 - 06:44
Patrick:
van harte gefeliciteerd met je resultaat!
Nu ook vooral genieten en alles op alles richting de Spelen!
ciao
25 September 2009 - 18:11
Marielle:
net terug van groepsfierljeppen, we hebben je gemist hoor ! halen we vast nog een keertje in. groetjes en hou van je BOB !! -
25 September 2009 - 19:45
Papa En Mama:
Wie zou er niet trots zijn op zo'n dochter, je ken het, en je doet het, we zijn heeeeeeel trots op je, hebben aan de Moezel een wijntje op je gedronken, dikke kus! -
04 Oktober 2009 - 00:02
Daniel:
Hey Tinie....
Suc6 weer he!
We hebben elkaar niet meer gezien, maar ik hou je site in de gaten hoor. Teambuilding was weer top. Op zich jammer dat je er niet bij was, maar zo te zien mis je niets. Suc6 wijffie.
Greetz -
14 Oktober 2009 - 12:58
Rob Bouman IBT:
Tine,
Ik heb nog niet eerder gereageert omdat ik het onwijs druk had met de ME, IBT, enz. Ik vond het fantastisch voor jullie dat je mee gaat doen aan de winterspelen in mijn geboorteplaats. Heel veel plezier de komende maanden en ik ga het volgen op T.V. gr.Rob -
14 Oktober 2009 - 12:59
Rob:
Gereageert met een d natuurlijk.
doei