Smoothhhh... Nieuwe piloot?
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
26 November 2009 | Duitsland, Königssee
We zijn inmiddels herstellende van de Jetlag. Alleen Urta kan haar ritme nog niet echt vinden. Ligt de hele nacht naar het plafond te staren en als de dag weer begint valt zij pas in slaap. Gelukkig hebben Es en ik de draai alweer goed te pakken:)
Vandaag hadden we race! Mannen en vrouwen wedstrijd tegelijk. 1e run dames, dan de 1e run van de mannen, dan de 2e run dames en daarna de afsluitende run van de mannen.
We hebben deze week in een andere slee afgedaald. En dat was stuurtechnisch wel even wat andere koek. Deze slee stuurt echt heel soepel en reageert gelijk. Esmé is helemaal verliefd op deze stuur inrichting. De slee is voor de remmers ook een stuk comfortabeler. Misschien wel een beetje TE. We passen er ruim met 3 man in. We hebben hem dan ook helemaal vol geplakt met padding om er een beetje vast in te kunnen blijven zitten.
De slee maakt veel minder geluid en is echt SMOOTH.
Na er twee runs in naar beneden te zijn gegaan hadden we vandaag de racedag dus. Al snel bleek na de eerste run dat mijn padding niet de juiste plekjes afdekte. Met als gevolg dat mijn ellebogen blauw zijn. Niet grappig!
We zijn 4e geworden tijdens deze Europacup wedstrijd! Op zich niet gek in een andere slee en we hadden twee keer 2e starttijd. We zijn op zich tevreden. Morgen gaan we spurbobben. Voor de trainingsruns uit sleeën dus om te kijken of de baan vrij is en de tijdswaarneming het doet. Weer wat extra runs dus.
Of ik er blij mee ben weet ik nog niet zeker. Mijn lichaam begint een beetje protesteren. Volgende week pas weer fysio dus een beetje opletten geblazen!
26 November 2009 - 20:46
Marielle:
beetje zelfspot kan geen kwaad. waar kan ik de kussentjes heensturen ??? -
26 November 2009 - 21:23
Jannicke:
Heey topper, goed gedaan meissiej:D gelukkig bevalt de slee en gaat hij lekker naar beneden:D lekker deze lijn doorzetten!! Tot over 2week! xxx -
27 November 2009 - 18:45
Chantal Beukema:
Wat lekker dat die slee smoother gaat. Wie weet eindigen jullie binnen kort nog wel hoger! Maar die 4e plek is top en 2 bijna snelste starten helemaal (zeker voor jou)
Zet hem op en die blauwe plekken gaan gelukkig over..heb je arnica van VSM?, helpt altijd.
Succes!