Ik geef het stokje in Altenberg even over...
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
16 December 2009 | Duitsland, Altenberg
Vandaag had ik voor het eerst dit seizoen echt super koude handen tijdens het ijzers wisselen tussen de runs door. Ik had het idee dat mijn handen aan de ijzers vast zouden blijven zitten. Gelukkig heb ik beide handen nog en blijft er niets aan vast kleven... Wat een mazzel! ;)
We hebben deze week ook besloten dat ik deze worldcuprace niet zal starten. Ik heb dan ook het stokje overgegeven aan Urt die heel veel zin heeft om een wedstrijdje te starten. En ik weet zeker dat de meiden samen een topresultaat gaan sleeën.
Ik heb vandaag mijn laatste runs gedaan voor het jaar 2009. Ik moet eerlijk zeggen dat dit wel goed is want mijn fysieke gesteldheid word minder. Aanstaande maandag ga ik naar het Rijnland ziekenhuis te Leiden om een MRI scan van mijn schouder te laten maken. Voor sommigen komt deze blessure als een verassing want ik heb er al die weken niets tot weinig over gezegd.
Anderen weten dat ik al geruim 5 weken met een zeer pijnlijke schouder rond loop. Behandeling helpt mijn bewegelijkheid wel terug te brengen maar ik kom maar niet van de pijn af. Waarschijnlijk zit er een ontsteking rond mijn AC gewricht (thv sleutelbeen).
Even afwachten wat de MRI aan geeft.
Er zijn zeker geen redenen om ons ongerust te maken.
Zaterdag 10 uur WC race met in de hoofdrol Esmé en Urta, en Tine schreeuwend langs de zijlijn! GO GO GO GO meiden, jullie kunnen het! Resultaten live te volgen via www.Fibt.com
Zaterdagavond kom ik weer thuis aan in Enkhuizen! Ik heb er zin in om weer lekker naar huis te gaan.
Nu nog even volhouden....en genieten!
Onderstaande foto is gemaakt door Pim Bonten.
16 December 2009 - 21:23
Marielle:
iedereen zal blij zijn je van dichtbij te zien, hoewel de tv je niet misstaat, je kan zo presentator worden, het volume heb je al. -
17 December 2009 - 09:00
Patty:
succes maandag in het ziekenhuis en geniet van je thuis zijn. -
17 December 2009 - 12:09
Gerda:
Hé Tine,
goed gedaan hoor! Leuke beelden trouwens , nu was jij tenminste ook eens live in beeld. Nu op weg naar Vancouver. Veel succes enne... natuurlijk nog gefeliciteerd van ons,
groetjes William, Silvio, Marcel, Ed, Rob, Tjade, Maarten, Marcel, Gerda, Han, Wilco, Harry -
18 December 2009 - 15:43
P:
Hi,
nou geniet van je rust en sterkte met je schouder. Voor het team succes morgen!
Fijne feestdagen en alvast een top 2010!
ciao -
20 December 2009 - 10:57
Jeannette N Te W:
Hoi Tine, Klasse meid, van harte gefeliciteerd en heel veel succes morgen. Hopelijk valt het leed mee! Zal duimen. Grt! Jeannette -
20 December 2009 - 11:38
Jan En Anja:
He Tine, Heel veel sterkte morgen in ziekenhuis. Hopen dat het meevalt en we wensen jou, Frank en je ouders fijne feestdagen!!! -
21 December 2009 - 12:58
Pim :
Hoi Tine,
Ik hoop dat het resultaat van de scan is meegevallen. Vervelend als de pijn blijft aanhouden ook rekening houdend met de OS. Trouwens mooi dat de Duiste meiden verslagen zijn op hun baan!
Succes met het herstel en een fijne kerst!