Aan de voet van een heel mooi avontuur......
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
27 Januari 2010 | Nederland, Enkhuizen
Niet gek dacht ik zo ;)
Daarna naar Calgary waar de temperatuur al gauw rond de -15/-20 ligt. Dat word dus van een sauna naar een vrieskist. Ook dat zal niet gaan meevallen. In Calgary gaan we starttraining op ijs doen en misschien nog even wat afdalen.
Dit allemaal is van 7 tot 11 feb.
Op 11 feb 2010 gaan we dan richting Vancouver. Richting de plek waar het allemaal gaat gebeuren. Het evenement waar we zo hard voor gewerkt hebben. De Olympische Spelen!
Bizar dat ik straks kan zeggen dat ik op de Olympische Spelen ben geweest :).
Tijdens de Olympische Spelen zal ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden via mijn blog. Ik heb alleen wel een aantal regels meegekregen waar ik me aan moet houden. Zo mag ik bijvoorbeeld alleen over ons zelf schrijven en niets van anderen. Maar schrijven over mezelf gaat me goed af dus daar maak ik me geen zorgen over.
Frankie en onze collega Henri Bronschvoort ga ik ook verwelkomen in Vancouver! Ik vind het echt super dat die langs komen.
Mijn droom gaat werkelijkheid worden...... De reis gaat beginnen!
27 Januari 2010 - 08:48
Esje:
hey tita!
ik heb er vreselijke zin in!hier hebben we keihard voor gewerkt! we gaan knallen!
x es -
27 Januari 2010 - 08:51
Glijdie:
Allerliefste Tine,
Nog 1 dagje in enkhuizen en dan ruil je dat in voor een droom, een droom die werkelijkheid gaat worden. Een werkelijkheid die niemand jou straks kan afpakken!De olympische spelen zal een stuk aantrekkelijker worden met Jou (esme en urt) erbij! Geniet van alle momenten en doe keihard je best!Ik ga alles weer volgen,tijdverschil of niet, dat kan mij helemaal niks schelen!! Vanuit Groningen wens ik je het allerbeste toe! Have fun en Knallen! -
27 Januari 2010 - 09:00
Mart En Marian:
Aan de voet van dit prachtige avontuur willen wij je heel veel mooie momenten toewensen, "hier heb je alles voor gedaan"geniet ervan, je hebt het verdiend ! Wij gaan je volgen voor de TV en in gedachten zijn we altijd bij je, liefs! -
27 Januari 2010 - 09:30
Eline:
Nu komt het echt dichtbij hea! je hebben er keihard voor getraint, dus ik ben ervan overtuigd dat je/jullie er klaar voor bent/zijn. Doe mega je best! ik ga voor jullie duimen! Liefs -
27 Januari 2010 - 14:23
Evelien En De Mannen:
Wow spannend hoor tine! Geniet van wat komen gaat! -
27 Januari 2010 - 14:48
P:
Hi,
ik wil je bij deze heel veel plezier en succes wensen de komende weken!
Geniet er ook vooral van en dan de 23e en 24e februari schitteren.
ciao
27 Januari 2010 - 18:11
Annelies:
Hallo Tine,
Nou het echte avontuur gaat beginnen joh!!
Hier heb je al die jaren je best voor gedaan, en het is je gelukt.
Geniet er vooral van, kan toch niet iedereen zeggen, ik heb met de Olympisch spelen mee gedaan
Ik ga kijken hoor, het is voor ons wel midden in de nacht maar wil je wel live zien hoor.
Heel veel succes
kus Annelies -
27 Januari 2010 - 21:04
Menno:
Tine,
Veel succes met de voorbeiding en uiteraard de uitvoering!
GENIETEN!!! -
29 Januari 2010 - 18:50
Rob:
Hoi Tine,
HEEL veel succes in Vancouver..
gr x Rob -
30 Januari 2010 - 15:30
Veran En Patty:
Tine, heel heel heel veel succes. geniet ervan en zo gaaf dat jij jullie dit bereikt hebben.
liefs van ons -
31 Januari 2010 - 15:11
Marielle:
Nu komt er eindelijk kleur aan !! Goed gewerkt, hou alles heel ! -
31 Januari 2010 - 20:07
Chantal Beukema:
Hoi Tine en team, ik wens jullie heel veel succes en geluk op de spelen. Wat een mooie ervaring wordt dit voor jou (jullie). Geniet ervan en zet hem op!!
Groetjes -
01 Februari 2010 - 18:33
Marion Dekker:
Hey Tine,
Heel veel succes in Vancouver, geniet er lekker van en zet hem op!
Groetjes