Wauuuuuwwwww! Wat is dit coooool!
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
14 Februari 2010 | Canada, Whistler
Op donderdag 11 Februari 2010 omstreeks 20.00 uur zijn we geland in Vancouver.
We hebben die dag ook te horen gekregen dat onze teamgenoot Timothy Beck de trotse drager van de Nederlandse vlag mag zijn. Eindelijke een keer een bobsleeer :)
We werden op het vliegveld direct opgewacht door Henk Gemser en Yvonne. Daarna werden onze Olympische accreditaties geregeld. De accreditatie is gedurende ons verblijf ons paspoort. Helaas gaat dit gepaard met een hele nare foto waar ik dus 2 weken aan vast zit. :(
In Vancouver op het vliegveld stond ook de nodige pers ons op te wachten. Nou ja "ons" het merendeel was natuurlijk en terecht gericht op Timothy. Verder was er veel aandacht voor de mannen en de reserves Arno en Urta.
Snel iets eten op het vliegveld en daarna door met een speciale Olympische bus naar Whistler. Nog een tocht van minimaal 2 uur.
Op naar het Olympische dorp wat voor de aankomende 2 weken onze thuisbasis wordt.
In het Olympische dorp was het inmiddels donker en dat maakt het wat moeilijk inschatten hoe het er nou allemaal uit zag. Een super mooi woonhuis is de plaats waar wij verblijven met het hele team.
De volgende ochtend ook het dorp bekeken en het is hier echt super gaaf. Van alle gemakken voorzien. Je kan het zo gek niet bedenken.
Er zijn gedurdende de spelen 25.000 vrijwilligers op de been om het ons allemaal naar de zin te maken. Ongelooflijk!
Dan de super openinsceremonie! Het gevoel om het stadion in te lopen is niet te beschrijven. Zo gaaf! En eigenlijk gaat het veel te snel voorbij.
Maar het loont echt de 3 uur reizen, en uren wachten. En de olympische vlam was ook waanzinnig. Ze hebben er een mooi feest van gemaakt.
Vandaag naar het Olympische dorp in Vancouver gegaan. De dorpen zijn echt heel verschillend. Vancouver midden in de grote stad en wij heel afgelegen in de bossen voor Whistler.
In het Olympische dorp in Vancouver had ik meer een olympisch gevoel door de aankleding. Maar wij wonen veel relaxter en het is meer een dorp met huisjes. Daarna zijn we bij Sven Kramer wezen kijken en hebben we gezien hoe hij het goud binnen sleepte! COOL!
Het heineken huis moesten we daarna natuurlijk ook even bekijken want daar komen wij voorlopig niet meer. Ook dat was vreselijk gaaf. Zoveel nederlanders die samen feest vieren en het gezellig hebben. Echt een hele relaxte sfeer.
Frank en Henri gaan het zeker heel erg gaaf vinden hier.
Iedereen wil met ons op de foto en maakt foto's!
Hoe vaak we hebben moeten poseren, niet normaal!
Ik wil het verhaal niet te lang maken.....
Anders leest het zoo niet lekker weg. Ik vergeet dus vast dingen! Maar voor nu hou ik het even voor gezien.
De afgelopen 2 dagen waren onvergetelijk maar hebben me ook vreselijk uitgeput. Voor nu dus oogjes toe!
De foto's ga ik morgen allemaal op mijn computer zetten dus dan kan ik er ook een paar plaatsen.
14 Februari 2010 - 07:02
Monique En Giel:
He Tine!
Wat was jij met de ceremonie goed in beeld, zeg! Het zwaaien ging je goed af hoor!
Wel raar, eerst (een poosje geleden) stonden we samen langs de lijn op het boeren voetbalveld, waren we samen op wintersport en nu loop jij gewoon op de olympische spelen en zien we jou op tv...
Hopen dat jullie een goed toernooi gaan draaien en dat het harde trainen wordt beloond.
We duimen voor je en houden het in de gaten!
Heel veel succes!!
Liefs van ons -
14 Februari 2010 - 08:34
Marjolein:
Hi Tine,
Wat ontzettend gaaf dat je daar bent zeg!!! Mo zei idd. dat je erg goed in beeld was met de openingsceremonie.
In ieder geval veel succes en we volgen je!!
Liefs,
Mar, Jeroen en Fee -
14 Februari 2010 - 09:33
M&M:
Hai die Tine,
Je kunt wel koningin worden zo goed als je kunt zwaaien... wat te gek zeg dat je daar bent!
Heel veel succes,
Maarten&Meike -
14 Februari 2010 - 09:51
Rob:
Hoi Kanjer..
Gaaf om wat te horen van je..
Ben wel jaloers op je als ik het zo op TV heb gezien de opening wat een spektakel..
Vind het gaaf dat je het zo ver hebt geschopt weet nog dat je rondjes reed op Texel op je politie fiets door de dorpsstraat in het hoogseizoen..
Heel veel plezier daar en doe voorzichtig en meer dan jullie best doen kan je niet..
GENIET ervan..
Gr x Rob -
14 Februari 2010 - 09:58
Lotte:
Hey Tine!!
Het geeft echt een trots gevoel om jou zo op de spelen te zien! Je hebt hier ontzettend hard voor gewerkt!!!! Ik hoop dat je geniet van alles en dat je harde werken wordt beloond!! Ook vanuit Zaandijk wordt je gevolgd.
You go Girl!!!!!!!
Liefs, Lotte -
14 Februari 2010 - 10:17
N&C:
Wat een super ervaring! X -
14 Februari 2010 - 10:42
Peter:
Erg leuk om te lezen Tine! Heel veel succes!
Je oude buurjongen -
14 Februari 2010 - 10:46
Jenny:
Geniet ervan! En veel succes natuurlijk! -
14 Februari 2010 - 11:51
Menno:
Enjoy your stay! En alvast succes gewenst met de uitvoering van het strijdplan! -
14 Februari 2010 - 12:36
Alette:
Ach je moet maar denken een Canadese foto. Gister stond je hier met een prima foto in de krant. Blijf genieten !!!!
greetz -
14 Februari 2010 - 12:47
Marielle:
Zolang je nog geen aanbod hebt van playboy hoef je je echt geen zorgen te maken. laat je niet afleiden en ervaar met elke vezel het olympische gevoel. Voor je het weet is het over. neem lekker je rust, Gaat helemaal goed komen.
Succes !!! -
14 Februari 2010 - 13:38
Theo:
Wat geweldig om je (jullie)tijdens de opening van de Olympische spelen tussen al die wereldtoppers te zien.
14 Februari 2010 - 13:48
Yannis En Marlous:
He Tine!
Het blijft leuk om je avonturen te lezen/volgen. En nu met af en toe een glimp van je op tv word je al een echte BN-er! Heel veel succes de komende weken, vanuit Krommenie zullen we je aanmoedigen!
Groetjes! -
14 Februari 2010 - 19:49
Jannie En Peter:
Tine,
Het lijkt ons inderdaad een geweldige ervaring om zo'n evenement mee te maken. Als je op tv al ziet hoe mooi het met de opening dan is het hele maar super als je er zelf bij kan zijn. Wij hopen voor jullie op een goede race. suc6 en tot de volgende keer.
grotejes
jannie en peter -
14 Februari 2010 - 21:38
Peter:
En euh... Je hebt wel een beetje gelijk wat betreft je foto ;) Hij staat ook vancouver2010.com :P Maar die van Esmee is stiekem nog een klein beetje erger :D -
15 Februari 2010 - 08:14
Dick Van Rijn:
Leuk verslag!
Heel veel succes! -
15 Februari 2010 - 08:20
John & Cora:
Hoi Tine, heeeeeel veel plezier en succes gewenst vanuit Wervershoof. Leuk smsje, jij bij het goud van Sven en wij met Frank in de Dars te pilsen. groetjes John & Cora -
15 Februari 2010 - 11:55
Marion Dekker:
Hey Tine,
Geweldige verhalen weer, top om het allemaal zo te kunnen meemaken. Je was inderdaad goed in beeld bij de openingsceremonie, wat geweldig, geniet er lekker van daar en veel succes met het bob sleeen!
Groetjes -
15 Februari 2010 - 12:29
Coert:
Met veel plezier lees ik je verhalen. Wat een fantastische ervaring om dit te mogen meemaken. Canada is een geweldig land en ik kan het weten. Ontzettend veel succes met de race.
Groetjes
Coert -
15 Februari 2010 - 13:58
Simon:
Hey Tine,
Ik weet dat ik er geen enkel aandeel in heb, maar toch voelde ik me trots toen jij met de ceremonie zo mooi in beeld kwam! Geniet van alles want het is uniek en alleen maar door je bereikt door je knappe inzet!! PS: Ik verwacht wel een foto van je met de mooie rode mounted police pet op je hoofdje ;) -
15 Februari 2010 - 16:12
Aline De Haan:
Hey Tine, Frank krijgt vanavond een mooi koppie, kan ie naar Vancouver! Geniet van alles, wat een belevenis, een droom die uitkomt.Héééél veel succes toegewenst, we gaan kijken en hopen op een mooie finishplaats. Kan de krant met grote foto van Tine weer terug naar de buren, we hebben bijna geen oud papier meer! Groetjes uit Wervershoof van de buurtjes van Frank -
15 Februari 2010 - 22:12
Ed Jurrjens:
Hallo Tine,
Geniet van alles want dit maak je, misschien, maar een keer mee. Ik vind het geweldig dat je meedoet.
Heel veel succes.
Groeten Ed. -
16 Februari 2010 - 08:54
Gerdien:
Joehoe, wordt helemaal blij van je verhaal en kan bijna voelen hoe fantastisch dit moet zijn. Heel veel succes met de voorbereidingen voor DE grote race!
Kusjes en tot over 2 weekjes. -
16 Februari 2010 - 09:28
P:
Hi Tine,
wow wat een happening! Erg leuk om zo'n enthousiast verslag te lezen.
Geniet er vooral van!
Veel plezier en succes,
ciao -
16 Februari 2010 - 10:43
Eva:
We hebben al een aantal foto's, kranten en stukken verzameld, je staat er goed op haha
Kussie -
17 Februari 2010 - 16:44
Marike :
Wat klinkt het allemaal geweldig lieve Tien!
Mijn ouders en ik hebben heel hard naar je teruggezwaaid bij de ceremonie.
Vrijdagmorgen vertrek ik naar Oostenrijk en ik heb dus drie dagen om vrienden te maken en te zorgen dat ik je wedstrijd het liefste live kan volgen.
Geniet lekker en rust goed uit!! heel veel liefs en plezier toegewenst!
Dikke zoen, Marike