het is hier heerlijk..... - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu het is hier heerlijk..... - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

het is hier heerlijk.....

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

13 December 2011 | Indonesië, Batavia

Inmiddels alweer een flink stuk gereisd door java. Vanaf yogjakarta met een busje afgereisd naar bromo. Deze trip duurde ruim 15 uur. We kwamen laat aan in bromo en moesten vervolgens 03.30 weer opstaan voor de zonsopkomst met uitzicht op de vulcaan. Met wen jeepje die kant op en daarna nog een flink stuk lopen. Het was wel een enorme ervaring. Daarna naar de vulcaan om deze te beklimmen. Het was een hele sjouw naar boven. Maar Adembenemend mooi!! Heel bizar om op de rand te staan en de enorme krater in te kijken. Vervolgens weer 11 uur een busje in en met de boot over naar bali. Giateravond laat aangekomen. We hebben een mooie kamer en badkamer met bad. Gelijk maar even lekker ingelegen vanmorgen. In de tuin van het hotel zitten eekhoorntjes en zelfs een aapje in een hokje. Ik lig nu bij het zwembad heerlijk te relaxen.... dit is het echte leven.

Morgen denk ik richting ulu watu om te kijken wat daar te beleven is. Van het strand hier krijg ik nog niet echt een wauw gevoel... geen witte stranden... ik twijfel zelf nog of ik naar lombok zal gaan voor blauw water en witte stranden. Nog 10 dagen dus moet kunnen ;)

Mama kan je kijken of je daar malaria hebt?

Ik geniet! Ik rust! 2012 word weer mijn jaar....Xxxx

• 13 December 2011 - 05:53

Smeetje:

hey tita,
    ik ben zo trots op je dat je dit gewoon doet! genit er maar lekker van en 2012 word jouw jaar!
    kus
    es

• 13 December 2011 - 06:04

Gerdien:

De energie knalt gewoon van deze update af! Wat heerlijk dat je zo intens geniet! 2012 wordt zeker een topper, als je dat maar weet! En die witte stranden zou ik zeker opzoeken! Dikke kus

• 13 December 2011 - 06:27

Whooopie:

Ik ben jaloers....hier elke dag storm. Geniet er lekker van en natuurlijk die witte stranden opzoeken. Xx

• 13 December 2011 - 07:11

Glijdie:

Kanjer, ongelovelijk zeg dat jij daar zit en je mij gewoon hier achter laat in het winderig en nat nederland. Eigenlijk vind ik dat helemaal niet eerlijk!! Om het goed te maken moet je maar dik genieten, voor 2 personen zoals wij dat samen kunnen! Heel veel plezier nog komende dagen. Lekker genieten! Dikke zoen xxx

• 13 December 2011 - 07:13

M En M:

Wat een ervaringen allemaal. Voor malaria geldt ,als je je goed insmeert met Deet sjit moet het voldoende zijn, en schone slaapplaatsen etc. Wensen je nog een mooie tijd, liefs

• 13 December 2011 - 08:30

Kaatje:

Hey heldin,

Wat een fijne verhalen. Geniet ervan. Wat leuk ook dat je K&B tegen het lijf liep. Ik reis met je mee in mn hoofd en ben het eens met je motto. 2012 wordt zo jouw jaar. Hele dikke zoenen.

• 13 December 2011 - 22:17

Vrossi146:

Have fun! geniet ervan

• 15 December 2011 - 08:52

Hansje:

Bij de GGD krijg je het advies om Malaria tabletten te slikken als je naar Lombok gaat. Op Lombok zij er verscheidende plekken waar je Malaria kan oplopen. Echter ga je naar ee Gilis, dan hoef je geen tabletten te`slikken. We wonen hier al bijna 7 jaar en gedurende deze tijd hebben we nog niet iemand gehad die malaria heeft gekregen. Knokkelkoorts (Dengue) komt wel voor en dan meestal in het regenseizoen (Nov-Maart). Voor dit zijn er geen pillen.
    __________________
    Beetje laat nog maar ik hoop dat je er mischien nog wat aan hebt !! geniet nog lekker he van alles.

Xxxx

• 16 December 2011 - 13:21

Theo:

Tine,

wat leuk om te lezen dat je zo geniet.

lfs Theo

• 17 December 2011 - 14:01

M En M:

Vadaag berichtje van Tine gehad, ze heeft geen internet, zit nog in Bingin, geniet erg, heeft leuke mensen ontmoet, gaat morgen in haar eentje naar Lombok, ze heeft het erg naar haar zin, probeerd de komende dagen weer een reisverslag te maken.
    Nog één week T , lekker genieten !