We gaan alweer bijna...:) De tassen staan klaar! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu We gaan alweer bijna...:) De tassen staan klaar! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

We gaan alweer bijna...:) De tassen staan klaar!

Blijf op de hoogte en volg Tine

30 December 2007 | Nederland, Amsterdam

Het tweede deel van het bobseizoen staat voor de deur. De tassen staan alweer zo goed als gepakt klaar. De snipperdag is door mijn vader alweer genomen om mij weg te kunnen brengen, wat is het toch een schat!

Onze eerste plaats die we gaan aan doen is Igls te Oostenrijk. We hebben hier het Nederlands Kampioenschap bobsleeën. Ja! U hoort het goed. De week daarop gaan we naar Cortina te Italie om onze eerste Worldcup te gaan doen. We gaan het tweede deel namelijk een stapje hoger op en gaan proberen om bij de wereld top hoge ogen te gaan gooien.
Cortina is echter een baan waar we niet veel geweest zijn. Vorig jaar zijn Esme en Nancy best heavy gecrasht in die baan. Maar we gaan er zeker vol goede moed heen! We zijn een jaar verder en heel veel wijzer! We gaan het gewoon laten zien dat die baan te doen is en dat we geen angsten kennen. We gaan knallen!!

Ik zal jullie weer regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Een voordeel aan het mee doen aan de Worldcup is dat deze worden uitgezonden op televisie! zie voor verdere info en data op www.damesbobslee.nl

• 30 December 2007 - 18:41

Ger:

Nou dan wens ik je hierbij als eerste(op deze site) heeeel veel succes en dat de resultaten maar net zo mooi mogen zijn als het eerste deel en we houden studio sport nauwlettend in de gaten! GO GO GO

• 30 December 2007 - 19:33

Heel veel succes!!!!!!!

En sterkte morgen...

• 30 December 2007 - 21:56

Marielle:

Hou het heel en ga vooral erg hard daar waar het kan !!!!!!

• 31 December 2007 - 08:17

Titia:

Heel veel succes het tweede deel! We komen jullie bij het NK aanmoedigen, maar daarvoor zullen we Esje vanavond nog even verwennen...

• 31 December 2007 - 09:37

Grote Kees:

Hé Tine ga d'r voor jullie kunnen het en inderdaad denk alleen aan wat je wel kunt en concentreer je daarop en je zult zien dat de resultaten dan veel beter zullen zijn!!
    Nogmaals succes en het allerbeste.

• 31 December 2007 - 10:01

Veertje:

Hoi Tine
    EErst vanavond even knallen en daarna ZET HEM OP MEID!!!!!!!!!!!!
    Een goede tip blijf geloven in jullie team en alles komt goed!!!
    Doe voorzichtig en vooral veel lol hebben!!!
    LIefs veertje met de ALLERBESTE WENSEN!!!!!!!!XXX

• 31 December 2007 - 10:16

Dennis:

Alvast een Happy New Year!! Dat het jaar mag doorgaan op de manier zoals het ook eindigd. Heel veel suc6 en ik ga je zeker volgen.
    Tot snel!

• 31 December 2007 - 11:00

Jan En Anja:

Heel veel succes en plezier de tweede helft van het seizoen. Tot in Cesana!

• 31 December 2007 - 11:08

Eva:

Ik ga je weer missen tietje!
    Haha Weer heeeeel veeeeel succes en zet hem op! enuh.....let je goed op jezelf! Niet teveel willen, haha zegt de expert!
    Dikke kus en knuffel! Fabeeeetje

• 31 December 2007 - 15:03

Evelien:

laat ze een poepie ruiken!

• 01 Januari 2008 - 08:42

Jenny:

Ik ga zeker kijken als ik thuis ben. Succes met het NK!

• 02 Januari 2008 - 08:22

Mark En Maaike:

Hey schat,

Gelukkig nieuwjaar en dat je maar kampioen mag worden in het nieuwe jaar

dikke XXX mark en maaike