Wat een onmeunig lange reis...... - Reisverslag uit Igls, Oostenrijk van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Wat een onmeunig lange reis...... - Reisverslag uit Igls, Oostenrijk van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Wat een onmeunig lange reis......

Blijf op de hoogte en volg Tine

03 Januari 2008 | Oostenrijk, Igls

Ja ja soms gaat het reizen iets anders dan je van te voren gedacht had. Gister ochtend 05.15 uur ben ik uit Enkhuizen vertrokken. De reis ging dit maal naar Igls. Je zou denken in een uurtje of 9 moet je er toch wel zijn. HELAAS! Wij moesten over Riesa om iets op te halen. Dit zou een uurtje of 4 omrijden zijn. Toen we in Riesa aan kwamen bleek het geen wat we kwamen halen niet daar te zijn. De persoon die het in bezit had was in ALtenberg en kon pas omstreeks 17.00 uur weer in Riesa zijn. Daar zaten we dan om 13.00 uur.... Niet echt een grap! Maar we mochten vrij gebruik maken van fitness, sauna en zonnebank. Nou ja dat hebben we dan ook maar gedaan. Toen kwam onze grootste fan Heinz nog even langs! Dat was echt een gezellig weer zien. Omstreeks 18.00 uur waren we in het bezit van alle spullen die opgehaald moesten worden en ging de reis weer verder. We hadden nog 6 uur te rijden en we hadden het zwaar. Maar het was mooi om te zien dat Jannicke en ik ons beide goed hadden voorbereid op de reis door (zonder af te spreken) allebei ons blauw zwart gestreepte bjorn borgje aan te doen! Wat een team gevoel!

Omstreeks 00.00 uur konden we onze oogjes toe doen en lagen we eindelijk in bed! Dat was een onmeunig lange reis zeg....

Vandaag hebben we omstreeks 16.00 uur trainingssessie van 3 afdalingen.

• 03 Januari 2008 - 08:49

Willemien:

Tine, superleuk om je avonturen te volgen. Happy New Year, en dat het maar een gouden jaar voor jou/jullie mag worden! Dikke zoen, Willemien

• 03 Januari 2008 - 09:20

Maaik:

Ha, jullie hadden intussen wel in Australie kunnen zitten !
    Veel plezier met dit avontuur !!!

XXX Maaik

• 03 Januari 2008 - 10:58

Eva:

He scheet, Aller eerst een gelukkig nieuwjaar! Enuh, zet hem op dit jaar!
    Winnen, winnnen, winnen....hihi

Dikke kus
    Eva

• 03 Januari 2008 - 11:18

Marielle:

de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat je afdalingen allemaal maar een stuk korter mogen zijn. Dat zonnebanken wel lekker bijhouden hoor !!!!
    groetjes....

• 04 Januari 2008 - 09:32

Annemarie:

Happy New Year nichtje!!!

Wacht in spanning je verhalen af....... en doe voorzichtig met je voetje;-)

Liefs Annemarie