Update na de crash.....
Blijf op de hoogte en volg Tine
09 Januari 2008 | Italië, Cortina
Urta is gisteravond aangekomen om ons team te versterken. De meiden zijn nu naar de baan om af te dalen en ik hoop dat het allemaal goed gaat! Ik heb er alle vertrouwen in.
Ik moet nu weer zorgen dat ik goed herstel en volgende week weer kan sleeën. Volgende week staat het EK in Cesana namelijk voor de deur en ik zou deze maar al te graag willen starten. Ik denk dat er tussen Urta en mij nog wel een soort push off zal gaan komen om te kijken wie er mag gaan starten.
Ik ga in ieder geval super mijn best doen om te laten zien wat ik allemaal kan! Nu nog even rust en volgende week vol knallen!!!!
09 Januari 2008 - 10:48
Jenny:
3 dagen moet nog wel te doen zijn toch. Het is wel vervelend evengoed maar ja. Het komt vast weer allemaal goed zodat we je op het EK zien, er vanuit gaand dat dat ook wel op tv word uitgezonden. -
09 Januari 2008 - 11:51
Jan En Anja:
Kom op meid!!! Even goed uitrusten en dan ga jij vast weer knallen volgende week! Sterkte!!! -
09 Januari 2008 - 13:12
Valentine:
You go girl!!
Komt helemaal goed!! Zorg dat je de rust ook echt pakt en dan zul je zien dat je zo snel mogelijk weer kan knallen!!
Beterschap!!
Dikke kus -
09 Januari 2008 - 18:50
Karina:
Nou das wel ff balen, maar een beetje rust is altijd goed (toch?).
Hoop dat je snel herstelt en dat je volgende week weer lekker aan de bak kan. Zag je trouwens nog op studio sport, was wel kort maar leuk om te zien.
Beterschap -
10 Januari 2008 - 09:50
Trees:
Beterschap en sterkte.
Blijf geloven dat het goed komt voor voor het EK.
Groetjes Trees -
10 Januari 2008 - 10:56
Marinus:
Ik hoop dat je snel en goed herstelt. Toch ook een geruststelling dat je een hersenschudding kan hebben. Dan zit er in ieder geval iets;)
Groetjes Marinus en Ciska -
11 Januari 2008 - 05:11
Mark:
Hey schat,
lees het net van je crash. Vervelend voor je. Laat ze maar goed voor je zorgen zodat je fit kan zijn als het erop aankomt.
Mark