Nog even genieten van alles in Nederland......
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Tine
10 September 2008 | Nederland, Enkhuizen
We zijn wel goed op weg! Esme en ik krijgen de smaak steeds meer te pakken en raken goed op elkaar in gewerkt.
Nog een maandje dan gaat Esme al op pad. Met wie dit gaat worden is nog een beetje een vraagteken maar waarschijnlijk wordt dit Jannicke. Zodat ik nog optimaal kan trainen in Nederland. Het seizoen komt steeds dichterbij.... Ik moet nog een beetje wennen aan het idee maar krijg er wel alweer zin in.
Team Kamphuis! Klaar om hoge ogen te gaan gooien dit jaar! We gaan die nominatie binnen slepen voor de Olympische Spelen!!!!
MET DANK AAN MEESTER MOL die mijn bericht op spelling heeft gecontroleerd.... En met dank aan Meester Gerwin die meester Mol op zijn beurt weer controleerde...
10 September 2008 - 20:33
Meester Mol:
Ik wens jullie bij deze alvast heel veel succes en plezier! Heb er alle vertrouwen in dat het jullie gaat lukken! -
11 September 2008 - 12:27
Jenny:
O mooi dat het zo goed gegaan is bij de startwedstrijd. Hopen dat jullie de rest van het seizoen ook zo overtuigend zijn. -
12 September 2008 - 09:25
Marielle:
Aan je armen te zien is er heel wat trainingsarbeid verricht, lekker dat jullie zo goed op dreef zijn !!! -
16 September 2008 - 17:04
Moeder Els:
Wouh....... fantastisch, dat zou mooi zijn Tine, als jullie straks de nominatie binnenslepen voor de O.S. in Vancouver!! Heel veel succes, en train ze!
groetjes,
Els