De voorbereidingen vol in gang........ - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu De voorbereidingen vol in gang........ - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

De voorbereidingen vol in gang........

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Tine

07 Oktober 2008 | Nederland, Enkhuizen

Het komt nu echt weer dichtbij! :)
Ik vind het spannend maar vooral heel leuk. Wat gaat zo'n nieuw seizoen je weer brengen?? Dat is de vraag die nu regelmatig door mijn hoofd zweeft... Het moet dit seizoen ook gebeuren, de nominatie voor de Olympische spelen binnen slepen!!

Esmé en Jannicke vliegen de 18e naar Amerika. Ze gaan daar afdalen op de Amerikaanse banen om vooral veel ervaring op te doen. Verder moet er ook weer gewend worden aan het afdalen. Na zo'n zomer zonder afdalen zullen de meiden wel stijfjes uit de slee komen :S

Urta en ik blijven ondertussen in Nederland. Wij gaan ons voorbereiden op het seizoen door hier flink door te trainen. Ik werk nog 5 diensten bij de politie en daarna kan ik me ook volledig op het sleeën gaan storten. Dit is niet geheel onbelangrijk want op 03 november hebben we een remmerstest in Italië. We zullen dus eind Oktober gaan vertrekken richting Cesana... Esmé en Jannicke zullen vanuit Amerika rechtstreeks naar Italië vliegen om daar ook deel te nemen aan de test.

Er hangt veel af van deze test....
Wie wordt dit seizoen de wedstrijdremster en wie mag de trainingen op zich nemen! Dat wordt dus duimen allemaal!!!!

We hebben van onze sponsor CRAFT weer een aantal mooie nieuwe kledingstukken gekregen om het in de ijzige kou wat aangenamer te hebben! Ook hebben we nieuwe wedstrijdpakken gekregen (zie foto)... Met rubberrrrrrr! Klinkt gek maar zit echt heerlijk! Alleen onze klachten zijn dat er zowel van voor (vooral bij Tine) en van achteren (vooral bij Esmé) niet veel meer overblijft!!! :) De broers van Calker zouden zeggen: Het is geen mode show hoor!!! Haha! ;)

Ik heb er zin in! Moge dat duidelijk zijn. Ik ga wel een aantal mensen vreselijk missen on tour. Dit is zeker ook Jannicke, waarmee ik het hele seizoen op pad hoopte te gaan. Ze is in korte tijd heel veel voor me gaan betekenen, het had een zusje van me kunnen zijn. Gelukkig word ze steeds beter en gaat het echt wel goed komen met haar. Meissie: We will meet this season!!!

Eneen oproep aan een ieder: Het is echt vreselijk leuk om reacties te krijgen op mijn site! In moeilijke dagen is het heerlijk om te zien dat er mensen zijn die aan je denken! Alles is dus meer en meer dan welkom!

JULLIE ZIJN DE BESTE!!!!!!

Tine

Sorry voor eventuele spellingsfouten!
Ik vond school nooit zo heel leuk ;)

• 07 Oktober 2008 - 14:48

Marielle:

Ach tine, als je haar maar goed zit!!!!

• 07 Oktober 2008 - 17:18

Evelien:

spannende tijden weer. zet m op he!

• 07 Oktober 2008 - 17:34

Annemarie:

Ha die Tine,

Meid, wij( de Veenstra'';-)) zijn natuurlijk onwijs trots op jou en wensen je veel succes toe!!!! Zet m op haha ( nee, niet die feestmuts) dat mag daarna weer!

Dikke zoenen van je nichtje

• 07 Oktober 2008 - 20:02

Patty:

He Tine,

Vind het top om het zo te volgen. Veel succes het komende seizoen en sleep het binnen.........

succes!!!!

• 07 Oktober 2008 - 20:57

Jannicke:

Jij bent en blijft mijn meisje... Ik ga jullie van achter de schermen keihard aanmoedigen, en dat nominatie feestje voel ik aankomen:D

• 08 Oktober 2008 - 13:04

Jenny:

O ziet er mooi uit hoor dat wedstrijd pak, daar moet het remmen toch goed in gaan.
    Veel succes met trainen in ieder geval!!

• 12 Oktober 2008 - 10:32

Eva:

Lekker stark pakkie zeg, haha! Als het maar lekekr zit!
    Ik wens jullie meiden allemaal heel veel succes, enuh tietje, zet hem op he...ik wil je wel zien in 2010!hihi
    Dikke huggie
    Liefs Eva

• 13 Oktober 2008 - 11:03

Wibo:

Mooie foto's Tine!!!

• 14 Oktober 2008 - 08:16

Simon/je Weet Wel:

Ik wens je enorm veel succes en jou kennende ga je voor de winst!. En wat betreft dat pak, het is nu NOG meer gestroomlijnd, toch? ;)

• 15 Oktober 2008 - 17:34

Marion:

Goed bezig zeg! Prachtig pak, je kan zo als schaatser door! Heel veel succes.