Pffff kon ik maar even bij je zijn.... - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Pffff kon ik maar even bij je zijn.... - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Pffff kon ik maar even bij je zijn....

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

20 November 2008 | Nederland, Enkhuizen

Wederom zit het vreselijk tegen bij Bobteam Kamphuis. Afgelopen woensdag hebben Edwin en Esmé van slee gewisseld om te kijken of de nieuwe frames van Eurotech nou eigenlijk snel zijn. Edwin is wat stabieler in het sturen dus vandaar.

De slee van Edwin bleek toch wel ff anders te zitten. Zeker voor Jannicke want in onze eigen slee hebben wij heerlijke kussentjes gemaakt om de klappen op de billen wat te verzachten. Helaas doen de mannen hier niet aan want dat is toch helemaal niet stoer?!

Esmé en Jannicke zijn in de slee van Edwin gecrasht. Een hele nare crash omdat Jannicke zo'n enorme klap op haar rug kreeg wat vreselijk pijn deed. Ze heeft zich uit de slee laten vallen en lag met heel veel pijn in de baan. Jannicke is afgevoerd naar het ziekenhuis en daar hebben ze geconstateerd dat ze bekken rotatie heeft. Jannicke is goed aanspreekbaar. Ze heeft heel erg veel pijn in haar rug en bekken. Esmé is continue bij haar in het ziekenhuis.

Als Jannicke zich goed genoeg voelt zal ze vandaag terug mogen naar Nederland. Maar dit is nog even afwachten omdat vanmorgen rechtop zitten al heel erg pijn deed.

Jannicke ik vind het vreselijk dat ik niet bij je kan zijn! Dit is echt heel erg heftig! Ik hoop dat je snel weer de oude bent en ik denk aan je....

Esmé koppie op!!! Komt allemaal goed!!

PS: De verhalen zijn uit tweede hand.. En kan dus soms iets verschillen.

• 20 November 2008 - 12:29

Titia:

Dat is klote!
    Heel veel sterkte, we leven met jullie mee!

Kus,
    Titia

• 20 November 2008 - 14:21

Marielle:

Toch niet geheel zonder risico's, Jannicke heel veel sterkte en lekker beter worden !!!

• 20 November 2008 - 18:47

Eef Anus:

jeetje t zit jullie niet mee zeg!

• 20 November 2008 - 19:43

Fam. IJdens:

Hé Tine, dit is zwaar klote, dat dit nu net op de één na laatste dag moest gebeuren. We zijn erg geschrokken, en we hoopten zo dat Jannicke na al haar belevenissen gezond en wel weer naar huis kon keren. Helaas is het even anders verlopen. Vandaag nog in het ziekenhuis. En morgenvroeg met de ambulance naar stad Groningen. Lief dat jullie aan haar denken en de foto vinden wij super tof. Het zal even tijd nodig hebben voordat Jannicke jullie weer persoonlijk bericht.
    Maar van onze kant enorm bedankt voor jullie lieve reacties. groetjes:

• 24 November 2008 - 17:22

Evelien D:

succes van t weekend in winterberg!