Wat moeten we toch zonder Erik??? - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Wat moeten we toch zonder Erik??? - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Wat moeten we toch zonder Erik???

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

17 November 2008 | Nederland, Enkhuizen

Zo hier weer even een update vanuit Nederland!! Ik ben inmiddels twee keer bij de bondsfysio Erik van Putten in Leiden geweest.
Hij constateerde dat er een zenuw, welke loopt van mijn nek tot aan mijn hand, zowel in de schouder als pols beklemt zat. Het weekend had ik een aardige reactie op de behandeling en dat was soms erg ongemakkelijk en voelde niet altijd even fijn. Ik heb namelijk het hele weekend het idee gehad dat er iemand op mijn schouder zat. En dat was toch echt niet het geval...;)

Verder heb ik een heerlijk relaxed weekendje thuis gehad en heb ik weer twee voetbalwedstrijdjes van mijn vriendje Frank mogen aanschouwen. Hij was weer goed hoor! :) Zat weer heel trots langs de zijlijn!

Na de behandeling van vandaag zou Erik beslissen of ik door mocht reizen naar Winterberg of dat het toch wel verstandig was nog een weekje in Nederland te blijven en goed te worden behandeld. Dit laatste is het geworden. Ik zal in Nederland keihard gaan trainen en me ondertussen laten behandelen zodat ik volgende week de Worldcup wedstrijd super fit zal kunnen starten! Want we gaan zeker knallen!

De reacties op mijn site worden super op prijs gesteld, zouden jullie om verwarring te voorkomen de gehele voor en achternaam willen vermelden!! Thanks!!!!!

• 17 November 2008 - 20:19

Nou ja vooruit dan maar.
    Succes met je herstelweekje. En dat knallen volgende week moet dan vast goed komen.

• 17 November 2008 - 20:19

• 17 November 2008 - 20:20

Jan En Anja Kamphuis:

Hoi Tine, Hopen dat alles op tijde hersteld is, want knallen dat gaan jullie dit jaar!!!

Jenny Dekker:

Sorry voor 3 dezelfde berichten. Men internet zat vast.

Hoop dat je ook een beetje kan genieten van je weekje Nederland.

• 17 November 2008 - 20:22

• 17 November 2008 - 20:23

Jan En Anja Kamphuis:

Hoi Tine, Hopen je op tijd herstelt, want knallen dat gaan jullie dit jaar!!! Sterkte!!!

• 18 November 2008 - 08:55

Valentine Kortbeek:

Hee meis,

Ik zal proberen om het bij één bericht te houden ;-) haha...
    Heel veel succes deze week met je herstel en met je trainingen! Lekker knallen, dan komt het volgende week zeker goed! You can do it!

XXX Vallie

• 18 November 2008 - 09:52

Vera Raaphorst:

Hoi Tine succes met alles!!!en gaan met die banaan groetjes

• 18 November 2008 - 11:12

Patrick Van Truijen:

Hi Tine,

balen van je blessure, maar met jouw instelling komt dat wel goed!

Succes met het herstellen en zorg dat je de 29e weer hersteld bent!

ciao,
    patrick

• 18 November 2008 - 14:25

Marielle S:

Ergens wist ik wel dat er lichamelijk hele vreemde dingen gebeuren in dat lijf van jou, gelukkig weet Erik dat op te sporen en te behandelen. Je weet het...zolang de goede schroeven maar los zitten !
    train ze Mariëlle

• 18 November 2008 - 17:32

Marion Dekker:

Hey Tine,

Hopen op een voorspoedig herstel en dat je maar weer lekker kan knallen op de worldcup, heel veel succes!

Groetjes

• 18 November 2008 - 23:36

Cowboy:

Hoi Tine,

Je bent niet te verslaan en af te beulen, het zal je zeker allemaal wel lukken. Heel veel plezier en succes gewenst !
    Groeten van cowboy.