13e plaats tijdens onze eerste Worldcup!! - Reisverslag uit Altenberg, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu 13e plaats tijdens onze eerste Worldcup!! - Reisverslag uit Altenberg, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

13e plaats tijdens onze eerste Worldcup!!

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

01 December 2008 | Duitsland, Altenberg

Zaterdag is onze eerste Worldcup geëindigd in een 13e plaats van de 21 teams die mee deden. We kunnen terug kijken op SUPER start tijden en we zijn duidelijk heel erg gegroeid. Waar we het vorig seizoen nog moesten doen met een 10e start tijd zo startte we dit weekend een 3e en 4e starttijd. Als we deze vorm weten te behouden dit seizoen moet het helemaal goed kunnen komen met onze nominatie.

Tom zijn reactie na de runs waren: "Tine! You are a beast!" en een dikke knuffel kreeg ik van hem.

Ik kan wel tevreden terug kijken naar afgelopen week en weet dat onze week nu gaat beginnen. Urta is helaas nog geblesseerd aan haar rug. Het is de vraag of het verstandig is dat zij gaat afdalen deze week. Ik zal dus keihard aan de slag moeten deze week en de trainingen op mij moeten nemen.

Ik wil mijn aller liefste vriendje en ouders bedanken voor hun aanmoedigingen langs de baan afgelopen weekend! Was echt super dat jullie er waren :). Hoop dat jullie ook erg hebben genoten en een klein beetje een idee hebben kunnen krijgen van wat ik hier nou eigenlijk allemaal uit vreet.

Ik probeer mijn koppie omhoog te houden en me te focussen op aankomend weekend!! Maar echt makkelijk is het soms niet..... :(

Zoals jullie misschien wel gelezen of gehoord hebben. De mannen van team van Calker hebben zich zowel voor de 2 mans als 4 mans genomineerd voor de spelen! Mannen gefeliciteerd echt super gedaan!

• 01 December 2008 - 20:24

Anja:

Omhoog dat koppie, je bent echt een topper!! Je kan het!! Doe wel voorzichtig in trainingen, maar alle remmen los zaterdag!!!

• 02 December 2008 - 07:40

Chantal B.:

Helemaal toppie! Ik las het al op teletext, echt grappig.
    Nou meiden zet het voort...en geniet ervan!
    groetjes

• 02 December 2008 - 11:15

Veenstraatjes:

Tine , je weet het hé," Kijk naar de zon, dan vallen de schaduwen achter je" succes met de training, en zaterdag wordt het jullie dag.

• 02 December 2008 - 15:29

Jenny Dekker:

Heeey,

Netjes hoor. Had het al op teletekst gezien dat jullie 13e waren.

Gefeliciteerd en succes met de komende world cups!!

• 02 December 2008 - 17:41

Marielle:

HEt buro leeft met je mee en teletekst wordt ook door paul O gretig gevolgd!, je bent me er eentje...

• 02 December 2008 - 18:04

Evelien D:

heey tine,
    kop op hoor! je kan het!
    was helemaal vergeten te kijken zaterdag! las het zondag op teletekst.
    heel goed van de mannen zeg! die nominatie, nu jullie nog.

GO TINE, GO TINE(en de rest natuurlijk van t team)

• 02 December 2008 - 19:26

James En Bond:

Blup blup blup blup blup....

• 02 December 2008 - 19:28

Ger:

GO GO GO, aan die starttijden kan het niet liggen, nog even de puntjes op de I en dan gaat het helemaal goed komen. Ga jullie zaterdag weer op de voet volgen, leuk om live de tijden te kunnen volgen. KOP OP en veel succes!!

• 02 December 2008 - 22:19

Jannicke:

Hey meissie,
    Ik ben ontzettend trots op jou, je hebt het super gedaan. Ga zo door en kop op in Altenberg. Ik denk aan jullie.
    liefs je meisje