Van Pussy brakeman tot wonder woman!!
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
04 December 2008 | Duitsland, Altenberg
Dat maakte van mij even een PUSSY brakeman in de wandelgang, maar achteraf is het de beste keuze die we hebben gemaakt:)
De impact van deze baan is namelijk heftig. Als je een goede run hebt krijg je evengoed veel druk onderweg. En als je geen goede run hebt dan heb je gevoelige billen, rug, nek, en ga zo maar door ;)
Gelukkig heb ik een snowboard protectie broekje welke de klappen op de billen toch zeker een beetje doen verminderen:).
Daar stond ik vandaag dus ook aan de start. Helemaal met padding bedekt over mijn hele lijf. Het was kennelijk zo ab normaal dat iedereen aan het lachen was erom en maar bleef wijzen! Haha en ik maar denken... IK LACH HET LAATST! Want die blauwe billen en armen staan mij niet echt...:)
Na vandaag gaan we ons weer opmaken voor de wedstrijddag. Ijzers schuren, bob waxen, bobtas pakken, bob uitlijnen enz. Wordt dus morgen ook nog een leuke dag om alles klaar te maken.
Iedereen zaterdag weer achter de computer! Live results op www.fibt.com. En ook op ZDF en ARD wordt het een en ander uitgezonden.
Verder is er goed nieuws uit groningen! Jannicke heeft een aantal stapjes gelopen en dat gaat dus alweer een stukje beter.
Nu moet ik er vandoor.... Werk aan de winkel!!!
04 December 2008 - 13:34
Nienke V.:
Hoi lieve zus,
Succes zaterdag met de wedstrijd! Lfs N -
04 December 2008 - 14:47
Jniiicky:
jou billen zijn een stuk mooier als ze niet blauw zijn, en ik kan het weten;-) zaterdag duw je ze er weer lekker uit, dan is het weer de beurt om wonderbreakman te spelen.. zorg maar goed voor\je lichaam topper..
denk aan jullie, ik verveel me dood, dus ik kijk uit na zaterdag..
xxxxxxx -
04 December 2008 - 17:51
Jenny Dekker:
Goed te horen dat het ook met haar weer wat beter gaat.
En succes dit weekend!! -
05 December 2008 - 08:21
Marielle:
Tine je hebt maar één lijf en dat moet je koesteren, dan kan je er uiteindelijk ook veel meer mee. Succes met het onderhoud en zet er maar een lekker stukje muziek bij op dan kan je in de maat schuren !! -
05 December 2008 - 11:37
Patrick:
Hi Tine,
Heel veel succes morgen en zet de snelle starttijden om in een mooie eindtijd!
Succes en op naar die nominatie.
ciao -
07 December 2008 - 06:57
Simon:
Hoe is het afgelopen met Sint en Piet? Komen die ook bij jullie langs? of wacht je op de kerstman?
enne een padding is dat een stootkussen of zoiets? Je merkt wel van bobben heb ik weinig kaas gegeten. Veel succes en plezier , Tine -
07 December 2008 - 12:09
Evelien D:
jammer tine, net geen nominatie. hij komt eraan, ik voel het.