Ready to leave.......
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
01 Januari 2009 | Nederland, Enkhuizen
Vandaag kon ik het niet laten en heb ik de schaatsen even onder gebonden om een tochtje te maken over de Westfriese slootjes. Tja het kan zomaar weer jaren duren voordat we op natuurijs kunnen schaatsen ;)
Dit weekend is het NK bobsleeen in Igls te Oostenrijk. U zult zich af vragen, een NK??? Maar er is toch maar 1 damesteam? CORRECT! Als we 2 runs beneden komen zijn we dus Nederlands Kampioen! Stelt dus helemaal niets voor! Maar ja sportief als we zijn doen we gewoon mee. Er zullen namelijk ook wat dingen getest gaan worden in de twee sleeën, waaronder ijzers. Op zondag gaan we gelijk door naar Konigsee voor de Worldcup wedstrijd.
Als het goed is zal Urta er dan ook voor het eerst weer bij zijn.
Ze zal daar haar rug gaan testen en kijken of zij mee kan gaan naar Canada/Amerika. We hopen echt op het beste!
De site zal ik weer proberen bij te houden! In Konigssee zitten we alleen in een hotel waar we niet echt over internet beschikken. Maar zodra ik kan dan laat ik iedereen weten hoe het mij vergaat!!
02 Januari 2009 - 09:22
Marielle:
Wat goed dat je lekker bij getankt hebt en met een frisse kijk weer gaat beginnen. De beste BOB wensen voor 2009 !! -
02 Januari 2009 - 11:12
Patrick:
Hi Tine,
allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2009!
Heel veel geluk, gezondheid en liefde voor het nieuwe jaar. En natuurlijk succes met het binnenhalen van de nominatie.
Alvast gefeliciteerd met het nederlandse kampioenschap!
ciao -
02 Januari 2009 - 19:56
Y & M:
He Tine!
De beste wensen voor 2009. Dat het maar een sportief, succesvol jaar voor je mag worden.
Heel veel geluk en succes met alles wat komen gaat in Bobslee-land!
Yannis en Marlous. -
03 Januari 2009 - 18:30
Jannicke:
Kanjer,
Heel veel succes aankomende weken!! Zet hem op, ik verwacht iets moois op het scorebord en op tv!! You go girl!!
Liefs mij -
04 Januari 2009 - 08:18
Trees Martin:
Tine, ik wens je een heel
gezond 2009 en dat je maar veel sportieve successen mag behalen.
Heel veel groetjes Trees -
04 Januari 2009 - 19:20