Nederlands Kampioenschap, en de eerste WC van 2009
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
06 Januari 2009 | Duitsland, Königsee
Nu zijn we in Konigssee voor de eerste Worldcup wedstrijd van 2009.
Gisteren twee runs gedaan en zijn tweemaal in 52.01 beneden gekomen. Toch knap twee keer de zelfde eind tijd! Ook twee keer rechtdoor op het rechte stuk dus het begin is er.
Vanmorgen hebben we sprintjes gedaan in de atletiekhal en vanmiddag weer afgedaald. Waar het rechte stuk gisteren zo goed ging was het vandaag echt weer ff niet best. We raakte weer veel te veel kantjes. Toch was de eind tijd nog redelijk goed en hopen we dat het rechte stuk morgen weer beter gaat.
Het goede nieuws van vandaag is dat Urta vandaag weer is aangekomen bij ons. Ze gaat morgen weer afdalen om te kijken hoe haar rug hierop reageert. Spannend dus.
Verder weinig nieuws vanuit Konigssee. Hoorde dat het in NEderland lekker koud is en dat de elfstedentocht alweer het gesprek van de dag is! Komt ie wel of komt ie niet???
SPANNEND!!
06 Januari 2009 - 20:09
N+c:
Hoi T,
Groetjes van ons!!!
Doei!!!! -
07 Januari 2009 - 10:41
Marielle:
Tine, de eerste titel is binnen, ik wens je voor 2009 veel goede en snelle runs en vooral dat jullie heel aankomen.
Van harte gefeliciteerd ! -
07 Januari 2009 - 20:52
James, Bond En Ger:
Wij zeggen: GO GO GO GO en laat die Kiriassis effe een poepie ruiken (-: -
09 Januari 2009 - 07:01
Patrick:
Hi Tine,
veel succes gewenst morgen in Konigsee! En omdat ik volgende week zelf ook op mijn snowboard in de sneeuw sta, ook voor volgend weekend in Sankt Moritz vast heel veel succes!
Knallen weer!
ciao,