het begint langzaam mijn lichaam in te sluipen... - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu het begint langzaam mijn lichaam in te sluipen... - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

het begint langzaam mijn lichaam in te sluipen...

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

13 Januari 2009 | Zwitserland, Bern

Inmiddels alweer 2 afdaaldagen gehad in het overzonnige Sankt Moritz. Het is hier fris (- 15) maar het mooie zonnetje maakt het verblijf voor ons aangenaam.

De trainingen beginnen hier vreselijk vroeg, namelijk om 08.00 uur 's morgens!! Dat betekend dus een wekkertje die om 06 uur afgaat!!
Brrrr! Dat is lang geleden dat ik zo vroeg uit mijn bed moest. Maar gelukkig word je hier beloond door de vreselijk mooie omgeving.

Met de rug van Urta gaat het niet goed. Dat de runs haar veel pijn doen is duidelijk aan haar gezicht af te lezen. Ik ben super blij dat ze ons uit de brand wil helpen maar hoop wel dat ze haar eigen gezondheid voorop stelt!

Zelf ben ik ook niet geheel fit meer. Ik loop al weer een poosje met rugklachten rond die maar niet echt verminderen. Ik begin gewoon heel erg te merken dat het afgelopen gedeelte van het seizoen me veel energie en kracht heeft gekost. Door blessures van de andere meiden heb ik veel alleen moeten doen. Ik merk nu dus dat de vermoeidheid in mijn lichaam aan het sluipen is. Dit is ook wel terug te zien aan de starttijden van de afgelopen wedstrijden. De fitheid waarmee ik het seizoen startte is langszaam aan het verdwijnen :(.

Hoe we het allemaal in Canada en Amerika moeten gaan rooien???
We moeten het even afwachten allemaal... Maar dat het een zware maand gaat worden, dat weten we in ons achterhoofd allemaal wel!!

We proberen ons hoofd boven water te houden en er het beste van te maken!!

• 13 Januari 2009 - 16:01

Jenny:

Nou het gaat nog niet helemaal lekker zie ik.
    Hopelijk voor jullie komen de betere tijden er weer snel aan.

Sterkte en Succes!

• 13 Januari 2009 - 16:03

N:

Nog even volhouden T'tje! Leuk dat we elkaar dit weekend weer gezellig zien! Lfs

• 13 Januari 2009 - 18:23

Evelien D:

balen zeg! sterkte ermee

• 13 Januari 2009 - 19:46

Jannicke:

Heey meiss..
    Denk jij ook goed aan je gezondheid!! laat je af en toe even verwennen!!
    Ik zie het alweer... je mist een fotomaatje he ;-) hahah!! Meissie zet hem op deze week en dan kun je weer ff paar dagen naar huisje toe!!
    Denk aan je!

• 14 Januari 2009 - 08:57

C:

komend weekend lekker borrelen!!!

• 14 Januari 2009 - 20:27

Marielle:

Tine, een dipje is helemaal niet erg, je zal moeten afzien voor een goede prestatie, je weet waar je het voor doet... het mooie gevoel van bovenop het trapje en een geweldig wilhelmus
    Je hebt vast nog ergens in dat lijf van je een klein reservepotje met energie, dat moet je koesteren en laten knallen op het moment dat je het echt nodig hebt. Top sport is niet altijd leuk, maar wel de moeite waard. Veel liefs.

• 16 Januari 2009 - 07:55

Broertje:

kop op he zussie
    weet zeker dat je et kan
    ff doorbijten dan komt et allemaal zeker goed
    groetje vanuit et lekker warme down under