6e EK...... dus een A status NOC NSF!
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
16 Januari 2009 | Zwitserland, Bern
Wel zijn we 6e op het EK geworden!! We zijn hier echt heel erg blij mee want het betekend dat we een A status hebben binnen gesleept. Dit is vooral voor Urta lekker. Zij was namelijk de enige van ons team die hier onbetaald zat. De laatste wedstrijd geeft toch weer een beetje hoop voor de weken die nog gaan komen.
Morgenochtend rijden we naar huis. Om een paar dagen thuis bij te tanken. Donderdag zal dan het vliegtuig naar Canada alweer klaar staan. Een korte break dus, maar wel heel erg nodig!!!
Iedereen weer bedankt voor de aanmoedigingen!!!
16 Januari 2009 - 15:33
KARIMA:
Top chick, die oppepper doet jullie vast goed. Succes in Canada.
Kus karima -
16 Januari 2009 - 15:33
James, Bond, Ger:
Heeeee,gefeleiciteerd goed gedaan!!! Volgende wc in Canada wordt zeker een plaats bij de eerste 8. GO GO GO Tot snel. X -
16 Januari 2009 - 16:16
Marielle:
Heel fijn voor jullie, neem het er maar van !!!! -
16 Januari 2009 - 16:38
Evelien D:
ff goed uitrusten dan kenne jullie er tegen aan. gefeliciteerd met jullie 6e plaats.de nominatie komt eraan ik voel t, jullie komen al dichter bijde top 8! -
16 Januari 2009 - 16:49
Jannicke:
Goed gedaan meid, ff bijtanken en dan keihard knallen overzee!! Met die A status heb je genoeg geld om voor mij een mooi vancouver shirtje mee te nemen uit amerika toch;) gheheh!!
Topper ik ben trots op juh
xxx -
16 Januari 2009 - 16:50
Jannicke:
of uit vancouver zelf uiteraard -
16 Januari 2009 - 17:07
Jenny Dekker:
Heey,
Dat is goed nieuws. Lijkt het toch alweer wat de betere kant op te gaan.
Geniet van de paar dagen thuis. En succes op weg naar en in amerika! -
17 Januari 2009 - 07:32
Monique En Chiel:
Hé topper!
Wat goed van jullie!!
Geniet lekker ff nog een paar daagjes in je huisje en dan op naar Canada. We zijn jaloers op je, Canada lijkt ons ook wel wat!
Maar ja, jij moet daar natuurlijk weer volop aan de bak. Succes!
Liefs vanuit Assendelft -
17 Januari 2009 - 11:06
Menno, Bro:
He Tine,
Van harte gefeliciteerd!
Nu aan de andere kant van de plas het karwei afmaken! -
17 Januari 2009 - 13:22
M&M:
Hai Tine,
Wat goed te lezen dat het zo goed gaat! Zo af en toe zien we je voorbij flitsen bij de NOS, BNN en zagen je zelfs op een foto in een tijdschrift. Leuk zeg!
Succes in Canada!
Maarten & Meike -
17 Januari 2009 - 16:38
Eva:
Super goed schat! nog even doorzetten he!
Kusss -
17 Januari 2009 - 16:45
Marion Dekker:
Gefeliciteerd, goed bezig geweest. Ik zag je al op televisie! Ga zo door en nog ff en jullie zitten bij de eerste 8!
Groetjes -
18 Januari 2009 - 03:22
Gerdien:
Hey lekker ding!
Wow, super 6e op het EK! Dat beloofd alleen maar heel veel goeds voor Canada!
Hele dikke kus -
19 Januari 2009 - 07:19
Patrick:
Hi Tine,
vanuit de wintersport toch geprobeerd jullie prestaties te volgen.
Allereerst natuurlijk wel gefeliciteerd met de 6e plaats op het EK. Zonde dat jullie net tekort kwamen voor de nominatie.
Nou probeer even goed bij te tanken en dan aan de aan de andere kant van de oceaan knallen voor die nominatie!
ciao -
19 Januari 2009 - 20:40
Fleur:
Lieve Tine,
Wat een goede berichten! Heel veel succes overzee, we leven met je mee.
Groeten uit Grun en Friesland, Jannie, Wytse en Fleur