Wie Wa WEEKEND!!! - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Wie Wa WEEKEND!!! - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Wie Wa WEEKEND!!!

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

31 Januari 2009 | Canada, Whistler

Gisteravond waren we met heel team NL uitgenodigd bij het Japanse dames team om lekker Japans te komen eten.
Nou we kwamen daar in het hotel aan en konden gewoon de heerlijke etensluchten volgen naar de plaats van bestemming. Ze hadden voor ons uren in de keuken gestaan met 4 man sterk. De meeste lekker dingen kregen we voorgeschoteld. Ondanks de taal barricade konden we lekker met ze lachen en hebben we een gezellige avond gehad. :)

Vanmorgen vroeg weer training. Iedereen was vermoeid en uitgeblust. Bleek dat de training ook nog dik uitliep, dus dat maakte het er niet echt beter op. Esmé en Urta zijn de eerste run samen naar beneden gegaan. De tweede hebben we overgeslagen. Deze week begint nu ff tol te eisen bij ons pilootje. Ze is moe en haar lichaam krijgt het ook al wat zwaarder. Nu dus maar ff onder de wol en rusten.
Zodat we maandag weer fris en fruitig aan de start staan voor het begin van de worldcup week.

Vanavond zijn er diverse feestjes gepland maar team Kamphuis vind het wel even mooi zo. We gaan gezellig hier in huis, toastje, wijntje en mooi aanzitten.
Misschien gooien we de BBQ nog wel even aan straks!! Kortom we gaan vol van onze vrije middag en morgen vrije dag genieten. En vooral niet teveel doen!! Dat is het motto!

• 31 Januari 2009 - 22:37

Eveliend:

klinkt goed allemaal
    zet m op volgende week

• 01 Februari 2009 - 08:32

Ger:

BBQ is altijd goed (-: veel succes komende week.X

• 01 Februari 2009 - 10:35

Marielle:

Hier ook lekker weekend vieren, opladen voor de volgende week 4 dagen computeren. ben benieuwd !!

• 02 Februari 2009 - 08:33

N:

Klinkt goed zeg...!

• 02 Februari 2009 - 10:06

Patrick:

Hi,

alles goed daar aan de andere kant van de oceaan?

Blijft leuk om de berichtjes te lezen.

Lekker ontspannen, uitrusten en dan deze week weer knallen! Succes weer.

ciao