Grrrrr..Nou wil ik die Olympische muts niet meer! - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Grrrrr..Nou wil ik die Olympische muts niet meer! - Reisverslag uit Whistler, Canada van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Grrrrr..Nou wil ik die Olympische muts niet meer!

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

03 Februari 2009 | Canada, Whistler

Loop je in Whistler en heb je een hele mooie Olympische muts gezien. Maar je denkt die koop ik van de week misschien nog wel even. Kom je vandaag tijdens de eerste worldcup trainingsdag op de baan en wat zie je daar... Nou ik kan jullie vertellen dat het even schrikken was hoor. Het halve Duitse team liep daar met mijn mooie Olympische muts.
Pffff nu vind ik hem in eens niet zo mooi meer!! Jammer maar helaas, die muts wordt het dus niet meer voor mij! Dank u Duitse meiden, bespaart mij weer wat centen:)

De eerste twee runs van de worldcup week zijn een feit. De tickets voor de wedstrijd aankomende vrijdag zijn binnen! De eerste run met mij achterin was een plaatje! We hadden de 6e tijd beneden. Daarin tegen was de tweede run met Urta de slechtste welke we hier gehad hebben. Gelukkig op 4 ijzers over de finish!! Toch nog een 10e tijd. Maar zeker niet voor herhaling vatbaar. Er zaten vast en zeker wat engeltjes op de schouder van Urta:) En gelukkig maar!!

Morgen een vroegertje! 9 uur training en als eerste slee naar beneden! Dus dat wordt mooi op tijd op staan. Verder weinig nieuws.....

Ik heb nog wat plaatjes bijgevoegd van de afgelopen week!

Nog steeds top om jullie reacties op de site te krijgen!! Echt super!!!

• 03 Februari 2009 - 05:27

Ger:

Hey muts...(-: Leuke fotoos en vooral een leuk optrekje....veel succes komende daagjes. CIAOOO X.

• 03 Februari 2009 - 07:07

N:

Ziet er echt relaxed uit met die sneeuw... Ben jaloers!

• 03 Februari 2009 - 09:09

Jannicke:

Aaah meisje toch! Kan me voorstellen dat de muts ineens een stuk minder aantrekkelijk word maar ik weet ook zeker dat ie jou het aller beste staat!! Dus denk er nog maar goed over na!!
    Fijn om te horen dat je een heerlijke runnetje hebt gehad.. Dat maakt het wel zo aangenaam! Zet hem op deze dagen

Good luck xxx

• 03 Februari 2009 - 14:01

Patrick:

Hi,

nou logisch hoor dat je die muts niet meer wilt haha.

Na regen komt zonneschijn, dus leuk om te lezen dat jullie weer een mooie afdaling hebben gemaakt!

Hoe laat nederlandse tijd is de wedstrijd vrijdag? Tot die tijd nog veel succes met trainen!

ciao

• 03 Februari 2009 - 17:58