Weer een dompertje........
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
29 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam
In mijn vorige stuk heb ik jullie verteld over mijn knie welke de laatste weken niet echt mee wilde werken. Vorige week donderdag ben ik na de behandeling bij Fysiotherapeut direct doorgestuurd naar het Rijnland ziekenhuis alwaar ik binnen een paar uur tijd een MRI scan had laten maken en een gesprek heb gehad met de sportarts aldaar. Prima, Toppie geregeld dus allemaal.
Toch wel even spannende uurtjes waren dat hoor! Gelukkig bracht de sportarts me goed nieuws. Ik kon zelf ook mooi de beelden van de MRI meekijken op het scherm. Alles zag er piccobello uit, helemaal niets om ons zorgen over te maken waren de woorden van de sportarts. Je kan niets stuk maken als je doorgaat.
Alleen de pijn kan erger worden.
In overleg met de fysio en de bond is besloten om mij voor het seizoen zo snel mogelijk pijn vrij te krijgen zodat ik van deze blessure tijdens het seizoen geen last heb.
De trip naar Oberhof was voor mij dus te vroeg en moest ik overslaan. Een week van behandelingen en revalidatietraining stonden voor mij op het programma. Elke dag naar Leiden op de meest onmogelijke tijdstippen. Maar dat maakt allemaal niet uit. Ik vind het super dat Erik zijn schema voor mij wil aanpassen en zelf in vrije uren voor mij wil doorwerken. Dat alles om mij fit te krijgen straks voor de eerste World cup wedstrijd. Prachtig toch!
Hoe staat het er nu voor??
Gisteren heb ik te horen gekregen dat mijn knie heel erg goed vooruit is gegaan. Helaas is er nog steeds een beperking in mijn knie. Ik moest dus ook mijn vlucht naar San Diego vandaag laten schieten. Heel erg teleurgesteld ben ik toch wel. Dagen extra thuis zijn wel lekker maar ik was er nu toch wel echt klaar voor om te vetrekken. Nu zit ik hier thuis op de bank... Voor me staan mijn 2 grote reistassen klaar...
Het is nu afwachten.... Wanneer zal mijn vlucht naar San Diego vetrekken??
Het zal aan mij niet liggen! Want mentaal ben ik al lang klaar of te wel: READY FOR TAKE OFF!
later meer.....
29 Oktober 2009 - 12:10
Ger:
GO GO GO, gaat vast op korte termijn goedkomen :-) -
29 Oktober 2009 - 15:18
Evelien:
jeetje tine balen zeg! maar je knie ken beter goed herstellen. dat vormbehoud zit wel goed als je t mij vraagt. jullie komen er wel op de O.S.
hou je taai! -
29 Oktober 2009 - 15:46
Jannicke:
Jij komt hier sterker uit en dan laat je ze tijdens de eerste wedstrijden een poepie ruiken! Tegen een echte Veenstra kan niemand op!!Nog even geduld en dan komen er mooie weken voor jou aan:) -
29 Oktober 2009 - 17:45
Jan En Anja:
He Tine, hopen echt dat je knie snel weer helemaal in orde is!!!
Hopen ook dat je nog wat dagen San Diego mee kan pikken en dan knallen in Salt Lake!!! Groetjes!! -
29 Oktober 2009 - 18:05
Meindert:
Succes met je knie en ik hoop dat je snel kan gaan!!!
X -
30 Oktober 2009 - 09:23
Marielle:
Wat zijn knieën toch lastige dingen, je hebt ze wel nodig !!!Laat je niet gek maken en oefen je geduld, ja ik weet het, niet leuk.
De ongemakjes kan je beter nu hebben, dan heb je dat maar vast gehad. -
01 November 2009 - 11:21
Eva:
Das ff een tegenvaller! hier ook hoor....baby zit er nog steeds in!
Kussie