Tranen op schiphol......... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Tranen op schiphol......... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Tranen op schiphol.........

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

03 November 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Inderdaad de titel lezen jullie goed! Ik heb afgelopen week groen licht van de fysio gekregen om de reis naar San Diego te gaan maken.
Vanmorgen was het dus ook zover en ik zou om 10.55 uur de lucht in gaan.

Mijn mollie heeft met naar schiphol gebracht en zoals ik al verwacht had ging dit afscheid niet zonder de nodige traantjes. Wat zal ik die kanjer van me de aankomende tijd weer moeten missen. Gelukkig weten we waarvoor ik dit allemaal doe en weten we ook dat we hierna weer lekker samen zijn. Dat geeft een klein beetje troost maar het wordt toch wel eenzaam zo zonder hem.

Na een veel te lange vlucht van 9 uur en 30 minuten naar Chicago en daarna een vlucht van 4 uur naar San Diego ben ik nu eindelijk op de plek waar ik moet zijn.
Ik heb net met urta en de mannen gegeten en nu lig ik lekker languit op mijn luxe kingsize bedje. Het is hier 9 uur eerder en nu dus eigenlijk nog een beetje te vroeg om te slapen. Ik probeer het dus zolang mogelijk vol te houden, ben alleen bang dat de slaap het zo gaat winnen.
Door die 9 uur tijdsverschil zal ik iedereen dus ook minder goed kunnen spreken. Balen dus! Maar gelukkig hebben we ook nog mail:)

Morgen ochtend gaan we naar MEXICO! Val dus gelijk met mijn neus in de boter hier! Ben heel benieuwd, de camera maar mee en ik zal snel wat foto's plaatsen.

Alvast goedemorgen voor jullie! En ik ga zo lekker slapen!

Ciao ciao Amigo's

• 03 November 2009 - 07:07

Ger:

Hoiiii, nou hier is het ondertussen alweer ochtend. Mooi dat je goed bent aangekomen, veel plezier daaro en ik zeg maar zo...GO GO GO :-) Ciaaaoo

• 03 November 2009 - 08:48

M&m:

T, we zijn blij dat je heelhuids aangekomen bent. We zijn trots op je. Gr.

• 03 November 2009 - 10:25

N:

Veel plezier! Lfs N

• 03 November 2009 - 14:06

P:

Hi,
    goed te lezen dat je groen licht hebt gekregen!

Veel succes en plezier natuurlijk!

ciao

• 03 November 2009 - 14:31

Alette:

Mexicooooooo
    meksieiiiii coooooo

doe je best. ik let wel op dat molletje van je.

• 03 November 2009 - 17:17

Marielle:

Nu gaat het eindelijk beginnen !!!Doe maar lekker gek met de meiden, jullie hebben heel wat in te halen.

• 03 November 2009 - 17:55

Chantal B:

Toppie zeg!!
    En heel veel succes!!

• 05 November 2009 - 03:57

Tamara:

Nou Tine, zorg maar dat je goed in vorm hier komt, want Esme is sturende niet te stoppen hier in Whistler!