Doei Zon! Sneeuw, regen, kou... here we come! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Doei Zon! Sneeuw, regen, kou... here we come! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Doei Zon! Sneeuw, regen, kou... here we come!

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

07 November 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Zo dat was onze laatste training vandaag in Sandiego! En heerlijke tainingsweek hebben we dan ook achter de rug. Ik moet eerlijk zeggen dat zo'n week echt voorbij vliegt ook al ben je alleen maar bezig met sporten, eten, drinken, rusten en slapen. Beetje eentonig en ben heel blij dat we volgende week ook weer lekker in slee gaan zitten.

Mijn knie heeft het deze week aardig goed gehouden. Ik ben in ieder geval niet belemmerd tijdens de trainingen.
Naderhand heb ik wel wat last in mijn knieholte maar met behandeling door de fysio gaat dat ook stukken beter. Mooi dus!

Morgen gaan we omstreeks 13 uur vliegen, 23 uur jullie tijd.
We vliegen in 3 uur tijd naar Salt Lake City alwaar volgend weekend de eerste worldcuprace plaats vind.
Ik ben er klaar voor, voel me lekker en heb er vooral veel zin in.

Nu de tassen maar een beetje inpakken en vanavond gaan we nog uit eten en even wat drinken in Sandiego.

Ik heb het hier dus eigenlijk best goed...

• 08 November 2009 - 00:33

Frank Zelf:

goeie reis zo kanjer! Ben blij dat je de week goed bent doorgekomen. Op naar de 1e wedstrijd van het seizoen:D
    Kusjee

• 08 November 2009 - 03:57

Alette:

Nou het ziet er weer vervelend uit. Ik ben zelf net terug van een optreden in Friesland. Een ware poptempel....geweldig leuk.
    maar jij nu terug naar de kou. Lekker.

groetjes

• 08 November 2009 - 11:57

Jannicke:

Kanjer, doe santiago de groeten:P Geniet van je laatste ochtend en middag, en tot spreeks in saltlakecity!!
    Ciaaaao bella!

• 08 November 2009 - 16:13

Marielle:

Fijn dat alles naar wens gaat, succes met de eerste wedstrijd !!!