Vandaag was het hem gewoon niet.....
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
14 November 2009 | Verenigde Staten, Salt Lake City
De start viel alleen tegen.... 5.38 en dat deden we vorig jaar ook. En had dit keer wel wat harder gemogen. De run was ook niet helemaal vlekkeloos. We stonden 13e na de eerste run. Daarna de tweede run. Een zelfde start, welke wel beter voelde overigens. De run was wederom ook niet geheel vlekkeloos. We hebben al met al teveel tijd verloren door deze factoren.
Een 14e plaats. Jammer om de Worldcups zo te moeten beginnen! Maar vooral koppie op en ons richten op Lake Placid.
Denk dat ik ook niet geheel mag klagen na mijn knie blessure. Maar ja het koppie wil wel en als je lichaam het dan even laat af weten... Dat is zuur!
Iedereen super bedankt voor zijn of haar medeleven!
Morgen eerst ff outlet shoppe en dan de 4 mans race nog... En zondag ochtend heel vroeg vliegen!
14 November 2009 - 06:37
Papa En Mama:
We blijven van je houden, jullie hebben je best gedaan, en het is nu nog niet gelukt, kus -
14 November 2009 - 10:13
Jannicke:
Meer dan je best kun je niet doen, er komen nog genoeg wedstrijden waarop jullie gaan vlammen:D
Trouwens: een hele mooie foto van jullie drietjes:D
Geniet van je vrije dagje en dan op na een volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen:D jullie kunnen het!! -
14 November 2009 - 10:53
Evelien:
Balen tine! kon al niets op teletekst vinden. Volgende keer beter. -
14 November 2009 - 11:18
N & C:
Volgende keer beter!! -
14 November 2009 - 12:16
Eline:
Wat balen zeg! Maar inderdaad wat jannicke zegt: meer dan je best kan je niet doen! ik duim voor jullie dat het volgende week beter gaat!:D -
14 November 2009 - 16:49
Eva:
zet hem op! enuh...mooie beelden op NOS sportnieuws, hihi
Kussie -
14 November 2009 - 19:19
Marielle:
Nee , dat is nog niet hard genoeg, gelukkig komen er nog een paar mooie world cups aan.
Zou het dan toch aan vrijdag de 13e liggen ? -
16 November 2009 - 16:05
Erwin Knuffel:
HOi Tine.
Jammer dat jullie niet direct een top 10 kwalificatie glijden of hoe heet dat rijden, sleeen of vliegen.
Dan had je de rest van de worldcup wedstrijden gewoon voor de fun naar beneden gegleden.
Fantastisch hoor wat jullie mee maken. OOk al worden jullie niet eerste, toch een mooie ervaring die je nooit meer vergeet en tweede is ook niet slecht.
NOu Tine effe doorduwen he de volgende keer. Als het je niet hard genoeg gaat kan je in de afdaling mischien nog een paar van die flinke scheten laten zoals je ze hier op je werk altijd liet, dan heb je turbo en dat scheet je minstens een paar seconden.
Groeten erwin -
16 November 2009 - 20:49
Frank Binnenstad :
He' Tinek,
Jammer Tine van de 14 e plaats, maar lekker dat je knie geen probleem opleverde. Leuk om zo het eea van je te lezen. Heel veel succes en lol nog verder en op naar Vancouver.
Gr. Frank