Zweterige handjes tijdens de eerste runs Placid... - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Zweterige handjes tijdens de eerste runs Placid... - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Zweterige handjes tijdens de eerste runs Placid...

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

17 November 2009 | Verenigde Staten, Lake Placid

Na een ongelooflijke lange reis van minimaal 13 uur zijn we nu aangekomen in Lake Placid. Lake Placid staat bekend al een van de heftigste baantjes in de wereld.

Voor ons weer even wennen want we waren vorige week op een relatief makkelijk baantje. Dat bleek vandaag ook gelijk tijdens de eerste runs.
Je zag allemaal geschrokken koppies terug omhoog komen. Urta zei gelijk dat ze heel wat engeltjes op haar schouder had zitten tijdens de run.
Niet alleen haar handjes waren ervan gaan zweten maar ook de ijzers waren er nat van! Gelukkig hadden alle piloten last van het omschakelen naar deze baan. De tijden waren nog niet eens zo slecht. Morgen ben ik aan de beurt om twee runnetjes te gaan doen. Ben benieuwd en hoop stiekem dat het iets beter gaat dan vandaag. Maar ja dat zou iedereen doen denk ik;)

Verder gaat het allemaal lekker hier en zitten we in een prive huis. Best oke maar met zoveel mensen is het toch ook weer niet zo heel erg prive als het klinkt. De bedden liggen in ieder geval weer lekker en het internet werkt goed. Dat is belangrijk. Zometeen gaan we lekker uit eten om de verjaardag van Arno te gaan vieren.

Best gezellig natuurlijk! Ook al komt al dat uit eten gaan hier me ook wel een keertje de neus uit....

• 17 November 2009 - 07:12

Ger:

Hoiiiii, leuk om te lezen dat het allemaal goed gaat.Nog effies en dan kunnen we jullie live zien in WInterberg :-) Voor nu veel succes en plezier en...GO GO GO..

• 17 November 2009 - 11:58

Jannicke:

Hej kanjer, goed om te horen dat je weer veilig aan bent gekomen op plek van bestemming! Doe je best in en hopelijk vallen de runs mee en kan je lekker genieten!
    Zet hem op!
    DIkke kus xxx

• 17 November 2009 - 20:06

Oma Mol:

hallo Tine
    Even een berichtje van ons en hopen dat hetgoed met je gaat.Ik heb net je leuke foto's bekeken
    het ziet er gezellig uit.
    wij wensen je heel veel succes Tine
    geoetjes Oma en Opa Mol.

• 17 November 2009 - 20:23

Marielle:

per internet kan ik je geen stampotje zuurkool sturen, wel groetjes !!

• 18 November 2009 - 12:46

Henk En Nel:

Hoi Tine,

We volgen je op de voet. We leven met je mee!!

Succes met de volgende wb.

Geniet ervan en houd alles heel;-)

Liefs Ome Henk en tante Nel

• 18 November 2009 - 21:46

M En M:

Zijn heel trots op je, je bent de snelste en je blijft de snelste, zaterdag alle succes!