Bijna niemand wist het.... Push Off day vandaag! - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Bijna niemand wist het.... Push Off day vandaag! - Reisverslag uit Lake Placid, Verenigde Staten van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Bijna niemand wist het.... Push Off day vandaag!

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

19 November 2009 | Verenigde Staten, Lake Placid

Ik heb het express niet echt aan de grote klok gehangen maar ga het nu dan alsnog even met jullie delen.
Het is namelijk wel iets dat me de afgelopen dagen heeft bezig gehouden.

De start in Salt Lake was zoals jullie al weten niet al te best. En de bondscoach maakte zich een beetje zorgen om mijn fysieke gesteldheid na mijn blessure periode. Ik ben nu ook nog maar 3 weken weer echt pijn vrij aan het trainen. Vandaar dat hij graag wilde dat Urta en ik deze week in Lake Placid een push off zouden doen. Ieder een run om te kijken hoe we ervoor staan en wie de wedstrijd zou gaan starten aankomend weekend. We hebben geloot om de startplek en ik mocht als eerst.

Op zich had ik er wel zin in en voelde me goed. Tegelijker tijd was ik ook erg bezorgd om mijn plekkie. Urta is in een super goede vorm en ik wist dat de kans er zou kunnen zijn dat ze me zou pakken op de start. Ik dacht: "Alles op Alles!" meer kan ik nu niet doen.

5.70 voor mij en 5.76 voor Urta. Kon het haast niet geloven...

Er moet nog wel het een en ander gebeuren! Ik moet werken aan mijn fysieke gesteldheid en de HIT van de start moet weer een beetje gewoonte worden bij me.

Keihard trainen dus de aankomende tijd en aankomende zaterdag knallen op de wedstrijd. We kunnen het en zullen dat nu eens laten zien.

Urta jou wedstrijden komen ook nog! Maak je geen zorgen en koppie op, je bent in topvorm en een super bikkel!

• 19 November 2009 - 05:41

Visscher:

Succes Tine, op naar Teletekst!

• 19 November 2009 - 12:16

M En M:

Zijn trots op je T, wij weten dat je heel goed je best doet, succes zaterdag !

• 19 November 2009 - 13:29

Eva:

joepie de poepie, mijn meisje kan het wel, hihi
    Kussss

• 19 November 2009 - 17:22

Eline:

Hoi Tine! gelukkig heb je de push off gewonnen! echt goed! veel succes dit weekend!

• 19 November 2009 - 17:40

Evelien:

jeetje tine, spannend voor je zeg! maar wel een heerlijk gevoel dat t gelukt is.
    succes zaterdag!

• 20 November 2009 - 09:05

N:

Gefeliciteerd lieve T!!!!!!!!!!

• 20 November 2009 - 10:19

P:

Hi,

top dat de push off goed is uitgepakt!

Nu eerst weer alle pijlen richten op zaterdag.

Veel succes zaterdag en jullie kunnen het!

ciao

• 20 November 2009 - 10:40

Marielle:

Tine,
    een keer knipperen met je ogen en je zit al op 6 honderdste. Vooral blijven schreeuwen en de beentjes gebruiken, komt helemaal goed !!!

• 20 November 2009 - 12:24

Patty:

Helemaal top en dat moet een goed gevoel geven.
    Veel succes zaterdag.

• 20 November 2009 - 21:22

Chantal Beukema:

Hey Tine, wat goed van je zeg! Wat zal je gejubeld hebben, gelukkig heeft de team 2 toppers van een starters... Samen moeten jullie het toch doen.
    Zet hem op met het trainen en geniet!