Sinterklaas kapoentje... niets in mijn schoentje?! - Reisverslag uit Winterberg, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Sinterklaas kapoentje... niets in mijn schoentje?! - Reisverslag uit Winterberg, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Sinterklaas kapoentje... niets in mijn schoentje?!

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

07 December 2009 | Duitsland, Winterberg

Afgelopen zaterdag 5 december hadden we onze 3e Worldcup race in Cesana, Italië. Stilletjes hoopten we dat Sinterklaas op de hoogte was van het feit dat we niet thuis waren maar on tour. Onze schoen stond elke avond klaar gevuld met een wortel voor het paard van de sint. Helaas hij kwam maar niet langs :(

Op sinterklaasavond hoopten we dat de sint met zijn pieten ons kwamen verassen met een top 10 tijdens de wedstrijd. De trainingsweek was namelijk heel goed verlopen en de kansen lagen er zeker wel.
Helaas liep de wedstrijd uit in een enorme teleurstelling. Met een 16e plaats gingen we hevig teleurgesteld naar huis. Dit was hem zeker NIET.

Inmiddels zijn we naar Winterberg afgereisd. Deze week zullen we hier vertoeven en ons weer richten op de volgende race welke aanstaande zaterdag is. Extra leuk is het feit dat er heel veel familie en vrienden komen. Het is ook maar 3,5 a 4 uurtjes rijden. Mijn kanjer ga ik ook weer zien na 5 weken....

Ik kijk er naar uit.... Echt!

• 07 December 2009 - 10:26

Árnold:

Beetje voorzichtig met die kanjer van je! we moeten geen slappe beentjes aan de start hebben ;)

• 07 December 2009 - 10:37

Sinterklaas:

Wat is het toch fijn
    om weer in Spanje te zijn!

wij zijn jullie niet vergeten
    maar waar jullie waren, hebben jullie niet laten weten

Ik zal eens zien wat ik kan doen
    wie weet vind je in Winterberg nog wat in je schoen

• 07 December 2009 - 12:10

Marielle:

De sint moet je weten
    is jullie echt niet vergeten
    hij houdt van delegeren
    de kerstman is zijn ijzers al aan het smeren
    om jullie met een bezoekje te vereren
    dus wees maar niet bevreesd
    het is pas feest
    als de kerstman bij tine is geweest

• 12 December 2009 - 11:54

Jenny:

Heeey,

GEFELICITEERD!!!!!!! Ik lees net op teletekst dat jullie naar Vancouver mogen.

Jeee.

Gr.

• 12 December 2009 - 12:04

Els (moeder):

Hoi Tine,

Van harte gefeliciteerd, met jullie start bewijs voor de OS!!
    Wat een toppers zijn jullie!!
    Op naar Vancouver!
    Heel veel succes, zet hem op.