Yes Yes YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!! - Reisverslag uit Winterberg, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu Yes Yes YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!! - Reisverslag uit Winterberg, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

Yes Yes YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

12 December 2009 | Duitsland, Winterberg

Voor iedereen die het nog niet weet....
Ga er maar even goed voor zitten!!

We hebben vandaag aan de kwalificatie eisen gedaan voor de Olympische spelen! We zijn 9e geworden tijdens de World Cup wedstrijd in Winterberg.

Het was echt super gaaf om het op deze wedstrijd te doen! Zoveel familie en vrienden waren aanwezig.
Echt het was een hele leuke dag die ik niet snel meer ga vergeten.
De droom gaat nu realiteit worden!

Team Kamphuis goes Olympic!!

WE DID IT!!!!

• 12 December 2009 - 15:35

Eline:

Echt helemaal top! gefeliciteeerd! geniet ervan! liefs xx

• 12 December 2009 - 16:04

Chantal B:

Joepie! Gefeliciteerd, ik heb een stukje gekeken op de duitser.
    Helemaal top, geniet van jullie overwinning.
    Groetjes Chantal

• 12 December 2009 - 16:53

Meindert En Gerdien:

Gefeliciteerd!!! We zullen op je drinken vanavond ;)

• 12 December 2009 - 18:13

Aad V:

Hoi Tine,
    Geweldig. Gefeliciteerd. Een topprestatie. Weer een zorg minder. Nu alleen zorgen dat je heel blijft. Eerst maar even nagenieten. We zijn heel trots. Nogmaals gefeliciteerd.

Aad

• 12 December 2009 - 18:54

Eva:

Ahhhhhhhhhhhhh, echt????
    Superrrrrrrr gefeliciteerd! Echt toppie!
    Wist wel dat jullie het konden...ahum..KUNNEN!!!!
    Kus, en natuurlijk een knuffeltje van Maud

• 12 December 2009 - 20:04

Marike :

Hieper de piep: hoeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
    Super stoer, wat zijn jullie geweldig!
    Mijn ouders en ik zijn ook supertrots op jullie!!
    Geniet ervan, lieverd.

Dikke kus,
    Marike, Marion en Theo

• 12 December 2009 - 21:28

Wendy:

Hey Tine,

Gefeliciteerd!!!!!
    Echt super joh!!! Heb vandaag wel aan jullie gedacht hoor.

Groetjes en xxx Jacco en Wendy

• 12 December 2009 - 22:01

Alette En Rene:

Komen net thuis van een optreden. TV staat quasi aan en ineens horen we. YES YES YES......dat kan er maar één zijn. Snel dus nog even terugkijken en de afdaling zien. TOPPIE meiden !!!!!
    dikke kus fnons

• 13 December 2009 - 00:43

Harry En Anja:

Heeeeee Veenstra.....
    Zitten wij vanavond het sportjournaal te kijken en jaaaa hoooor...Zien we die Veenstra samen met Kamphuis naar benden glijden. Wat een geweldige prestatie Tine. 9e met een paar foutjes. Dat betekent dat zonder foutjes de eerste 5 mogelijk moeten zijn in Vancouver. We gaan je volgen! HEEEEL VEEEL succes daar! Groetjes Harry en Anja Hoorn.

• 13 December 2009 - 11:07

Visscher:

Super Tine!

• 13 December 2009 - 15:03

Lida En Jenö:

Heel goed gedaan, wat een prestatie! We werden vanmiddag al aangesproken door de moeder van "Oepie"of jij de zus van nienke bent. Nog even ertegenaan en dan lekker voor de kerst naar huis.We vinden het allemaal top wat jullie al bereikt hebben. Veel succes in Altenberg. Goetjes,Jenö en Lida.

• 13 December 2009 - 15:04

Mark:

Ik volg je steeds en ben heel blij voor je dat jij/jullie deze stap hebben bereikt!

Keep on going to the top!

• 13 December 2009 - 15:10

Marielle:

Op naar het echte kippenvel, jullie maken het wel spannend hoor !!!

• 13 December 2009 - 16:26

Jannicke:

Het was een dag die ik ook nooit meer ga vergeten, jullie hebben ons weekend kleur gegeven. Gefeliciteerd kanjer, op na een volgend succes @ vancouver in feb:) succes in altenberg dikke zoen xxx

• 13 December 2009 - 16:36

Ger:

Ik sluit me bij Jannicke aan, top weekend en super om te zien hoe het nou echt is. GO GO GOOOO

• 13 December 2009 - 19:29

N&C:

Je bent een topper!!!!!!!! Blij dat er we er dit weekend bij konden zijn...

• 14 December 2009 - 21:50

Marion Dekker:

Morrie Tine,

Wat geweldig, gefeliciteerd! Super dat jullie de eer van Nederland mogen hoog houden daar, succes met de voorbereidingen daar naar toe. Helemaal geweldig om deze binnen te slepen waar familie en kennissen bij aanwezig zijn. Zet hem op en geniet van deze overwinning!

Groetjes Marion