We zijn weer gevlogen!
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
04 Januari 2010 | Duitsland, Königssee
Ik heb genoten van de 10 dagen dat ik thuis ben geweest. Ik heb tijd kunnen doorbrengen met familie en vrienden. Heerlijk! Dat heeft me weer een super energie boost gegeven.
Tijdens mijn verblijf in Nederland ben ik tweemaal in het ziekenhuis geweest. Ik heb twee injecties laten zetten om de pijn in mijn schouder te verminderen en de ontsteking om het scheurtje te verminderen.
De laatste injectie is kort voor oud en nieuw gezet dus ik weet nog niet goed of deze is aangeslagen.
Dat gaan we deze week goed testen want ik ben namelijk inmiddels alweer in het buitenland.
Deze week is Konigssee ons terrein. Vanmiddag gaan we onze eerste afdalingen van het jaar dan ook gelijk maken. We hebben nog 3 worldcup wedstrijden voor de boeg. Namelijk Konigssee/Sankt Moritz en Igls. We hopen in deze weken nog wat te klimmen op de rankingslijst zodat we een beter startnummer krijgen op de spelen.
WE hebben er in het nieuwe jaar ook weer heel veel zin in!
GO GO GO GO !!!!!!
04 Januari 2010 - 09:16
Aad V.:
Hoi Tine,
Sterkte met je schouder. We gaan je belevenissen volgen. Ik hoop dat jullie een paar plaatsen kunnen klimmen. Vanuit een ondergesneeuwd Winkel heel veel succes gewenst.
Aad -
04 Januari 2010 - 14:29
Evelien:
Hoop dat t goed gaat met je schouder.
Zag je van t weekend nog stralen in je olympische tenue! Zag er goed uit op tv. succes in koningssee! -
04 Januari 2010 - 15:07
Edwin G:
Tine, een heel mooi en succesvol 2010 toegewenst.
Gr. Edwin -
04 Januari 2010 - 15:31
N:
Succes lieve T, jammer dat ik je niet meer gezien heb, lfs N. -
04 Januari 2010 - 16:31
Patty En Veran:
Hoi Tine,
Jij ook de beste wensen en een onwijs, zeker begin, goed 2010.
Sterkte en succes met je schouder.
04 Januari 2010 - 17:44
Marielle:
Dat olympisch oranje staat je goed !! -
04 Januari 2010 - 21:19
Dennis De Wildt:
Hoi Tine,
Ik stuurde je een mailtje op je werkmailadres, maar dat lukte niet.....
Heb je een mailadres, waar je je mailtjes nu wel kan lezen?
Groetjes en nog heel veel succes met de voorbereidingen.
Dennis (RR NHN) -
04 Januari 2010 - 21:22
Marike :
LIeve Tien!
Zet hem op en doe rustig aan met je schouder, want het belangrijkste doel is natuurlijk de uiteindelijke spelen.. Maar goed, dat weet je zelf het beste!
Ik vond het super om even met je bijgekletst te hebben. Ik houd je in de gaten en ik vond het ook stoer om jou op het podium op tv te zien! Super stoere meid, ga ervoor!
Dikke knuffel,
Marike x -
05 Januari 2010 - 15:13
Gerdien:
Hey kanjer!
Vond het echt superfijn en gezellig om je weer even te zien en te knuffelen. Kijk nu al uit naar maart! Maar nu eerst nog even knaller, je kunt het lieverd, nog heel even!
Kusje -
06 Januari 2010 - 09:55
Simon:
Tine, veel succes in dit kersverse jaar. Aan je inzet zal het niet liggen!
Groeten uit de Streek. -
10 Januari 2010 - 02:26
Tjerk:
succes met je bobslee team greetz tjerk...