9e en dan nog balen..... - Reisverslag uit Königssee, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu 9e en dan nog balen..... - Reisverslag uit Königssee, Duitsland van Tine Veenstra - WaarBenJij.nu

9e en dan nog balen.....

Door: Tine

Blijf op de hoogte en volg Tine

10 Januari 2010 | Duitsland, Königssee

Een paar weken geleden werd voor een 9e plek de champagne ontkurkt! Gisteren was dat anders.....
We hebben een beetje een rommelige week achter de rug. Door omstandigheden de eerste afdaaldag is Urta geblesseerd geraakt aan haar rug.

Om Urta te ontlasten heb ik de rest van de week op me genomen. Of dat geheel slim is weet je van te voren niet. Ik voel mijn schouder gelukkig niet dus denk dat mijn injectie zijn werk goed doet. Maar mede doordat je niets voelt is het soms wel tricky want we willen het scheurtje ook niet groter maken dan dat het nu is.
Ik merk wel dat de spieren rondom mijn schouder een beetje gaan protesteren, maar daar hebben we Bert de fysio weer voor. Als het zo blijft ben ik tevreden.

De wedstrijd heb ik op de start niet alles kunnen laten zien. Ik heb er een oorzaak voor proberen te zoeken maar ben daar ook gelijk maar weer mee gestopt. Het liep gewoon niet! Waarom? Je kan alles de schuld wel geven, maar ik wijs de vinger nu even naar mezelf en meer niet. Het balen overheerst.
Nu weer alles op alles en zorgen dat ik de vorm weer terug krijg.
Goed trainen deze week en dan weet ik zeker dat ik hem weer gevonden heb.

We stonden gister na de 1e run op een 7e plek. De tweede run konden we dat helaas niet behouden. Wat foutjes in de baan, rottige starttijd...SHIT dus!

We proberen ons koppie omhoog te houden!! Moeilijk is het soms wel!!
Maar we gaan het met zijn allen doen!
Wij, TEAM KAMPHUIS!

• 10 Januari 2010 - 07:55

M En M:

teamsport is "samen" en dan moeten alle dingen op zijn plaats vallen, de kar moet door het hele team getrokken worden, dan komen de resultaten vanzelf. Het komt goed! Je bent een bikkel

• 10 Januari 2010 - 08:12

Evelien:

balen tine, heb je nu ff rust? jullie hebben gelukkig nog ff om de goede vorm te vinden, over een maandje moeten jullie pas echt vlammen! t zou zonde zijn als jullie nu al op jullie top zitten, laat dat over een maandje pas zijn! hou de moed er in!

• 10 Januari 2010 - 09:14

Aad V:

Ik vind 9de op een wereldbekerwedstrijd wel heel erg goed. EN het is goed voor jullie stratplek toch? Het is net werk het ene klusje loopt beter dan het andere. Gewoon doorgaan. Vr. Gr. Aad

• 10 Januari 2010 - 09:31

Eline:

Come on, you can do it! Het is goed om kritisch te blijven, maar je moet ook wel de goede dingen blijven zien! Hopen dat de deze weken nog een goede startplek kan veroveren! successs!

• 10 Januari 2010 - 09:41

Menno:

He Tine,

Ik zag op tv in bocht 9 nog wat 'vorm' liggen. Pik die anders nog even op.
    Succes met trainen, komt vast en zeker goed en dnek ook om je rust.

Gr. je broer

• 12 Januari 2010 - 09:17

Marike :

hup team kamphuis, hup team kamphuis, hup team kamphuis, hup team kamphuis, hup team kamphuis jullie kunnen het. Zet door en pas op!!
    Dikke knuffel,
    Marike