Super fit zijn! Maar toch weer teleurstelling...
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
12 November 2008 | Duitsland, Altenberg
Morgen is de laatste dag van afdalen en mag ik weer plaats nemen achterin de slee. Ik ben alleen dinsdag een beetje vervelend uit de slee gekomen. Pijnlijke pols, welke op de duur zwaar werd en mijn hand begon te tintelen. Erg vreemd.. Gelukkig is bijna afgestudeerde dokter Kampuiiiis er en die heeft het even onderzocht. Ze dacht aan een verschoven botje wat mogelijk een zenuw beknelt. Ze heeft het botje proberen recht te zetten en de pijn verzachte direct. Goed nieuws maar het vervelende is dat mijn botje in de verkeerde stand blijft gaan.
Ik heb ook al gedurende 1 week hevige pijn aan mijn schouder, en dit zit weer aan de zelfde kant als mijn pijnlijke pols. Vandaag heeft de fysio van de Zwitsers even gekeken en die denkt dat het probleem mogelijk aan en tenniselleboog.
Wij rijden morgen na het afdalen naar Nederland. En met wij bedoel ik heel team Nederland. We mogen van de coach even naar huis dit weekend :) en dat vind ik helemaal geweldig!! Lekker naar mijn lieve vriendje en mijn papa en mama. Dan gaan we vervolgens zondag/maandag weer naar Winterberg.
Ik heb vrijdag een afspraak bij de fysio in Nederland en hoop dat er dan goed bericht is!!
Ik moet dus even kijken of het uberhaupt verstandig is om morgen af te dalen!
Oja was ik toch bijna vergeten te vermelden dat de Worldcup in Cortina Januari 2009 niet doorgaat!! Joepie!!!! We hoeven niet naar die vreselijke baan waar ik vorige jaar zo naar onderuit ben gegaan!! :)
God bestaat echt!
12 November 2008 - 18:54
Ger:
He topper, ik zie dat ik de eerste ben. Succes nog even morgen en rustig aan en dan lekker effe naar huis. Spreek je misschien nog wel even. CIAOOOOO -
12 November 2008 - 19:33
Jannicke:
meid... Kop op, met wat hulp van de fysio ben je zo weer de oude!! Toi toi toi, denk aan je -
12 November 2008 - 20:57
Robbert:
Als God bestaat laat ie Cortina doorgaan, 2 wedstrijden BOEM! haha
Nou succes tiet!
Robbert -
12 November 2008 - 22:40
Jan En Anja:
Nog even afdalen morgen en dan veel beterschap bij het oplappen bij de fysio!!!
13 November 2008 - 06:42
Evelien:
balen tine,
hoop dat alles meevalt bij de fysio. geniet van je weekendje nederland -
13 November 2008 - 08:39
Nienke :
Je bent iemand vergeten te noemen in je lijstje... Nou ja, veel plezier dit weekend in NL en beterschap met je schouder en pols. Lfs Nienke (je zus!) -
13 November 2008 - 13:13
Mark :
Hey T,
Leuk voor je dat je even naar Nederland mag, naar je vriendje. Wel vervelend dat je nu die blessures hebt maar daar is de fysio voor. Succes nog even de aankomende dagen! x -
14 November 2008 - 20:54
Fam. IJdens:
Hoi Tine. We lazen de slechte berichten omtrent de blessures. We wensen jullie allemaal heel veel beterschap, en laat de fysio even weten dat hij jullie weer super fit en gezond maakt. Dan kunnen jullie volgende week Jannicke naar huis sturen. (we beginnen haar te missen)
Succes bij de
worldcupwedstrijden. Groetjes. -
17 November 2008 - 08:04
Wendy:
Je begint een beetje krakkemikkig te worden. Goed dat je naar nederland kan, dan kan je vriendje je effe lekker maseren (dan komt alles weer goed). Nee hoor tiennie, je bent ijzersterk en het gaat helemaal goed komen. Toppers gaan nooit stuk!!!!! En lekker genieten dit weekend. Dikke kus wen